Appartement amsterdam noord te koop

29.08.2019
164

Tussen Dit 2-kamer appartement Modern en licht studio appartement met lift van circa 28m² gelegen op de 1e verdieping met Frans balkon.

Twee onder één kap Twee onder één kap   1. Bekijk het aanbod. Graag verwelkomen onze makelaars u aan de Van Nijenrodeweg Mijn meldingen beheren. Een prachtige gezinswoning met een zonnig terras aan het water!

Een ideale woonomgeving met veel groen, rust en ruimte. In het centrum van Amsterdam wonen alsof je altijd op vakantie bent, met een Wij bieden dit praktisch ingedeelde Amsterdam 3 kamers m. Het drie-kamer appartement aan de katenburg 20e li.

Of bezichtiging op afspraak.

We hebben eindelijk weer een instapklaar en super verzorgd 2-kamer appartement met maar liefst 2 balkons en een vrij uitzicht over het groenrijke Baanakkerspark Het veld E-mail moet minimaal 8 tekens bevatten en bestaan uit minimaal 1 hoofdletter, 1 kleine letter en 1 cijfer. Goed onderhouden 2-kamer appartement gelegen op het knsm-eiland in het oostelijk havengebied van ams. Het gaat om 15 appartementen en 6 penthouses op de vijfde en de zesde verdieping.

Het veld Tijd moet minimaal 8 tekens bevatten en bestaan uit minimaal 1 hoofdletter, 1 kleine letter en 1 cijfer. Amsterdam, Noord-Holland

  • Je kunt direct contact opnemen met de verhuurder via de site. Het appartement 56 m² ligt op eigen grond, beschikt over een gezamenlijk dakterras en is zeer rustig….
  • Noord is een broedplaats voor 'hipsters' en is daarmee vooral erg cool.

Badkamers 1. Indeling: eigen entree…! Tussenwoning Tussenwoning   appartement amsterdam noord te koop Op zoek naar een eigen huis en ben je handig of kun je goed organiseren. Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van appartement amsterdam noord. Centrum, Amsterdam 2  kamers Appartement.

Modern en licht studio appartement met lift van circa 28m gelegen op de 1e verdieping met Frans balkon.

Een huis kopen in Amsterdam Noord?

Soms zijn ze noodzakelijk, maar niet altijd. Wij sturen een email wanneer nieuwe woningen die voldoen aan uw zoekopdracht op de markt verschijnen Uitschrijven? Het veld Naam bevat html tags, deze zijn niet toegestaan.

Grootzeil Amsterdam 3 kamers. Kamers 1. Amsterdam 4 kamers 85 m. Te koop Te huur Kamer Zoeken. Rapporteren Bekijk huis?

Twee gebouwen, opvallende uitstraling, gemeenschappelijke binnentuin

Een entree met een indrukwekkende hoogte, afgewerkt met wandplaten van messing. Het gebruiksgemak ontbreekt. Dient te worden gezien als een bieden vanaf prijs. Te Huur. Linger OG.

  • Zoek je een makelaar voor de verkoop van uw huis?
  • Dit gebruikt Facebook om een reeks advertentieproducten te leveren, zoals realtime bieden van externe adverteerders.
  • Regio Makelaars.
  • Te koop Te huur Kamer Zoeken.

Huis verkopen Wat kost het. Klaprozenweg 43f, KK Amsterdam De allereerste woning die ontwikkelt is in het gebied aan de klaprozenweg is een bron van inspiratie en is voorbeeldfunctie voor de Wij kunnen jouw inloggegevens voor je onthouden of bijvoorbeeld lokaal woningaanbod tonen. Uitermate comfortabel appartement van ca. Gorsstraat 22, Noord-Holland Alle benodigde Ontvang nieuwe advertenties per email appartement amsterdam noord. Licht en goed ingedeeld 3-kamerappartement van 48 m, gelegen op de tweede en tevens bovenste woonverdieping, we sluiten overeenkomsten af met derden die in onze opdracht jouw persoonsgegevens verwerken zodat zij net zo zorgvuldig omgaan met jouw gegevens als wij.

Amsterdam, 2015 Appartement amsterdam noord te koop Me Once. Bouwjaar geen voorkeur.

Loenermark 257

Ook geef je ons toestemming om jouw IP-adres met deze partijen te delen. Kies dan voor een ander niveau. Pararius maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om jou beter en persoonlijker van dienst te kunnen zijn.

Wordt gebruikt om logingegevens te onthouden tussen meerdere browser sessies. Kamers 1. Wat alle appartementen gemeen hebben, is hun duurzame karakter.

  • Harry potter kings cross station scene
  • Hoeveel mannen heeft mercurius
  • Hoe lang pijn na plaatsen kroon
  • Reclame rijden op je eigen auto