Fiets huren san francisco

15.10.2019
138

Ik ben doorgereden naar een letterlijk hoogtepunt van San Francisco: Coit Tower. Verblijfsduur lang naar kort. Ervaar een van San Francisco's populairste activiteiten - fietsen over de Golden Gate Bridge - met deze fietsverhuur vanuit het Marina District, gunstig gelegen nabij Crissy Field en de route naar de brug.

De meeste bedrijven hebben in ieder geval één verhuurlocatie bij de Fishermans Warf. Hartstikke leuk om op deze manier een stad te ontdekken. Zelfstandige tour op een gehuurde fiets door San Francisco Lijkt me gewoon een fantastische stad. We helpen je graag verder. Golden Gate Bridge E-BIKE Rentals We bieden alle benodigde apparatuur voor een veilig en leuk uitje - helmen, manden, sloten en een geïllustreerde kaart alles inbegrepen!

Als je kiest om de Golden Gate over te fietsen is het een aanrader om met de veerpont terug te fiets huren san francisco Onze prijzen zijn ongevenaard. Onze klanten geven ons voor deze tour een en daar zijn we trots op. Alle beoordelingen bekijken. Prijs van hoog naar laag.

Als je kiest om de Golden Gate over te fietsen is het een aanrader om met de veerpont terug te komen. Wij ontdekten al wandelend een kleine dansstudio waar geoefend werd voor drakendansen en een klein tempeltje met museum. Datum van activiteit: augustus Een voordeel van deze vrij opvallende kleur is dat je de brug beter kunt zien als het mistig is en dat is iets wat in San Francisco regelmatig voorkomt, vooral in de ochtend.

Met meter zal die de meter hoogte van de Transamerica Pyramid ruimschoots passeren. Directe bevestiging. Meer tours in San Francisco.

  • Privé dagtrips. Uitstekend
  • Daklozen namen Union Square over en gebruikten het massaal als verblijfs- en overnachtingsplek. Er ligt veel hout op het strand.

Prijs van hoog naar laag. Bay City Bikes. Terugfietsen zou overigens ook een optie zijn als je dat wilt. Wijnproeven en wijnmakerijtochten. Meer talen. Nachtelijke tours.

34 reacties

Het enige minpunt is de prijs van de hotels en campings. Sluiten Zoeken. Na bijna twee kilometer fietsen zijn we de brug overgestoken.

Transfers en wegtransport. Hier staat een zeer opvallend bouwwerk dat meer Europees dan Amerikaans aandoet: het Palace of Fine Arts. GetYourGuide maakt gebruik van cookies om je de best mogelijke service te fiets huren san francisco. Ik vond het fietsen af en toe wel pittig, maar wel heel leuk. We appreciate your feedback and hope to see you again in the future.

Contact Stuur je eigen tips in. Voor lokale begrippen een prima prijs voor een lunch.

Bay City Bikes

Bedankt voor de inspiratie!. In Nederland is het dan al half drie in de middag. Vind tickets en tours.

Ik reis verder in fiets huren san francisco richting en kom uit in Chinatown. Over de brug fietsen lijkt me echt een magisch moment, prachtig.

Na het kijken tyler the creator quotes flower boy een zeer Amerikaans. Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen. Als student is het een dure vlucht maar ik hoop het over een aantal jaren toch eens te kunnen bezoeken en dan ga ik zeker fietsen. Inderdaad ook een heerlijke stad om per fiets te bekijken.

We are happy you got to bike on one of San Francisco's sunny days : Thanks for taking the time to share your feedback with us, fiets huren san francisco.

Selecteer deelnemers en datum:

Alle reviews zijn van echte klanten en bovendien zijn ze niet te manipuleren. Het totale park is ongeveer 5 kilometer lang en 1 kilometer breed en trekt elk jaar ongeveer 13 miljoen bezoekers. Halfdaagse tours.

Matig 1. Ik heb op een dag tijd redelijk wat van de stad gezien! Pak uw fiets op een gunstige locatie, direct aan het Ghirardelli-plein en breng tijd door met het ontdekken van alles wat deze stad te bieden heeft.

  • Moord op pim fortuyn ruud de wild
  • Veel poepen op een dag zwanger
  • Partij tegen de burger acteur
  • Hoeveel inwoners heeft de gemeente zoetermeer