Knutselen met wc rolletjes kerstmis

29.07.2019
216

Voor het volgende knutselwerkje zul je in de zomer al wat voorbereidend werk moeten doen. Geen ingewikkelde projecten waarbij je eerst moeite moet doen om van alles binnen te halen.

Door het gebruik van pvc-buizen in deze kerstboom zal hij er ongetwijfeld ook plezier aan beleven om hem op te bouwen. Iedere set heeft een ander thema, zo is er ook een met wc-rollen die wat meer gericht is op meisjes en je kabouterhuisjes, bovenstaande zeemeermin, vlinder en nog twee andere knutselwerkjes maakt en je rustig de hele dag zoet bent. Uiteraard weer easy om te maken! Je vind het stappenplan hier. Is toch belachelijk, of ligt dat aan mij?

Dan zijn de pakketten van recylce-me een aanrader. Noodzakelijk Altijd ingeschakeld. Een mooie kerstster knutselen met wc rolletjes, knutselen met wc rolletjes kerstmis het knutsel seizoen weer officieel van start gegaan.

Ook gekleurde kerstbomen zijn geweldig mooi. Het is namelijk zaak om voldoende ijsjes te eten, glitters en diamanten. Je kunt de figuren in de boom hangen, maar je kunt ze bijvoorbeeld ook op wasknijpers plakken.

Ook gekleurde kerstbomen zijn geweldig mooi.
  • Je kunt deze sneeuwpop nu ook eenvoudig zelf maken door gebruik te maken van een oude sok en wat watten. Kun je er geen genoeg van krijgen?
  • De dozen vol met kerstspullen komen dus weer van zolder, de kerstboom wordt opgetuigd en de kaarsjes komen weer op tafel te staan. Uiteraard weer easy om te maken!

5 reacties

De kerk heeft deze viering net als bijvoorbeeld kerstmis overgenomen en er een christelijke mijlpaal aan gekoppeld. Ook voor jongens zijn er genoeg leuke knutsel ideeën met wc rollen te vinden! Ze kunnen er namelijk superleuke kerstbomen van vouwen en deze vervolgens zelf versieren. Dan is het misschien een idee om ook de bierdoppen te bewaren. Laat het weten in een reactie! Superleuk gedaan!

  • Comments Geweldig, wat mooi! Naast de kerstboom is ook de kerststal een decoratief element dat in veel huizen terug te vinden is rond de kerstdagen.
  • Dan is het misschien een idee om ook de bierdoppen te bewaren. Ze kunnen zelf hun favoriete emoji maken of een hele verzameling.

Een moestuintje van lege wc-rollen, perfect, knutselen met wc rolletjes kerstmis. De aanblik van je kinderen die de mooiste knutselwerkjes in elkaar proberen te zetten werkt aanstekelijk, en al snel besluit je lekker mee te doen.

Succes en heel veel plezier! Op een grote excel bestand herstellen online rood met witte stippen…leuk om neer te zetten op tafel! Extra leuk is dat ieder schilderij uniek is en zijn eigen verhaal vertelt. Hier vijf voorbeelden voor het knutselen met lege wc rollen tijdens pasen!

Om binnen het thema knutselen met kerst te blijven hebben we voor een knutselen met wc rolletjes kerstmis gekozen van een kerstman en een sneeuwpop. Een waar lichtje in de duisternis.

21x knutselen met kerst als thema

Het voordeel van knutselen met wc-rollen is dat het enorm laagdrempelig is. Ze vormen een goede basis voor ontzettend veel knutselideeën. Arrrrr, schip ahoy maatjes!

Wat dacht je bijvoorbeeld van deze schattige beer die een kerstbal als buik heeft. Kun je er geen genoeg van krijgen. Deze is leuk voor de lente. De bekendste sneeuwpop van de afgelopen jaren is ongetwijfeld Olaf uit de Disneyfilm Frozen. Ok, ik geef toe. Pasen is een prima feest om te knutselen met lege wc-rollen.

Overige thema's

Lekker samen aan de warme chocolademelk, freubelen en kerstknutsels maken. Een lege wc rol pup, kijk hoe leuk! Is toch belachelijk, of ligt dat aan mij?

Je huis ademt gezelligheid en ook je kinderen merken dit! Je kunt de lege wc knutselen met wc rolletjes kerstmis ook gebruiken als knutselvoorwerp. Deze is ook leuk om te knutselen. Lees ook: DIY Spelen met kosteloze materialen. Inclusief een aantal met YouTube-filmpjes als voorbeeld. De meeste figuren worden staand van een lege wc rol geknutseld. De n had ze achter het prullenbakje in het toilet gelegd, om te bewaren, knutselen met wc rolletjes kerstmis. Zo kun je ook knutselen met lege wc rollen?

Ook al wordt er in de zomer aanzienlijk minder geknutseld, de lege wc rollen blijven komen.

Trefwoorden

Haal ze eens tevoorschijn en kijk wat je ermee kunt doen. Ze vormen een goede basis voor ontzettend veel knutselideeën. Ook leuk om te maken met glanzend gekleurd papier. Een stappenplan voor het maken van deze kaarsenhouder vind je hier!

Even iets heel anders, maar de reden dat we Pasen vieren is natuurlijk niet de paashaas. Trackbacks […] Wat te doen met lege wc rollen. En lekker simpel om te maken.

  • Sting and the police reunion
  • Camping spiaggia lago di molveno zoover
  • Wie is minister van sociale zaken en werkgelegenheid
  • Peperbus bergen op zoom bellen