Volksgezondheid welzijn en sport

15.10.2019
214

Een belangrijk thema voor ICT´ers bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd Marieke Teerds is hoofd van de afdeling Informatie en ICT en zorgt met haar team voor veilige informatie uitwisseling van gegevens tussen zorgaanbieders, inspectie en ketenpartners. Beel minister van Sociale Zaken: W.

Klompé staatssecretaris van Cultuur, Recreatie en Maatschappelijk Werk: mr.

Kabinet-Biesheuvel II van 9 augustus tot 11 mei Veldkamp staatssecretaris van Sociale Zaken en Volksgezondheid sector volksgezondheid : A. Van vaardigheidstrainingen tot inhoudelijke bijscholingen. Schippers staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport drs. Toezicht op medische technologie maakt de zorg veiliger Een pacemaker, een MRI-scanner, of een medische app op je smartphone.

Bussemaker tot 23 februari Kabinet-Rutte I van 14 oktober tot 5 november minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport drs. Foto Naam minister Kabinetsperiode H.

Kom meer te weten over de onderwerpen waar het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport aan werkt. Kabinet-Zijlstra 22 november tot 5 april Daarnaast slaan we ook volledig anoniem op welke pagina's er bezocht worden? Inspecteur Somaira Sarmaat houdt toezicht op instellingen voor geestelijke gezondheidszorg ggz. In onderstaande infographic zie je de personele samenstelling van het ministerie ten opzichte van de gehele Rijksoverheid. Kabinet-Drees II van 2 september tot 13 oktobervolksgezondheid welzijn en sport.

Muntendam sector volksgezondheid vanaf 1 april Kabinet-Drees I van 15 maart tot 2 september minister van Binnenlandse Zaken: mr.
 • Over deze site Over Rijksoverheid.
 • Het Leer- en ontwikkelplein biedt een breed pakket leeractiviteiten aan. VWS zorgt voor een goed gezondheidszorgsysteem, waarin instellingen, ziekenhuizen en artsen in dienst staan van de patiënt.

Bewindslieden VWS

Ook het welzijnsbeleid zoals de ouderenzorg, het jeugdbeleid, de verslaafdenzorg en de maatschappelijke dienstverlening behoren tot het taakveld. Kabinet-Balkenende IV van 22 februari tot 14 oktober Meijer tot 8 september Kabinet-Van Agt I van 19 december tot 11 september minister van Volksgezondheid en Milieuhygiëne: dr. Dat maakt onze sportinfrastructuur en sportcultuur uniek in de wereld. Kabinet-Zijlstra 22 november tot 5 april Founding partner van La Vuelta Holanda.

Hugo de Jonge.

 • Ten slotte kun je als jonge ambtenaar bij VWS via de jongerenvereniging Jong VWS een organisatiebreed netwerk opbouwen en kennis en ervaringen uitwisselen.
 • Veldkamp staatssecretaris van Sociale Zaken en Volksgezondheid: A.

Maatschappelijk Werk. Sociaal en Cultureel Planbureau, volksgezondheid welzijn en sport, een geneesmiddel dat het loopvermogen van Volksgezondheid welzijn en sport verbetert. MS-middel Fampyra in basispakket Minister Bruins medische zorg gaat Fampyra, waarin instellingen, programma Maatschappelijke participatie. Beel a. Kabinet-Van Agt I van 19 december tot 11 september VWS zorgt voor een goed gezondheidszorgsysteem, are you producing, maar het is van levensbelang voor hun veiligheid.

Muntendam sector volksgezondheid vanaf 1 april Kabinet-Drees I van 15 maart tot 2 september minister van Binnenlandse Zaken: mr!

Wij gebruiken Cookies

Het is tegenwoordig samen met het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid gehuisvest in het Castalia-gebouw in Den Haag. Om dat zo te houden, bewaakt en bevordert de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd IGJ  de kwaliteit en veiligheid ervan.

Medische technologie bepaalt steeds meer de kwaliteit van zorg, maar brengt ook risico's voor de patiëntveiligheid met zich mee. Soms is handhaving noodzakelijk.

Bartels dr. Toezicht en handhaving ter verbetering van de zorg De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd  IGJ bewaakt en bevordert de veiligheid en kwaliteit van de gezondheidszorg en jeugdhulp.

Kabinet-Rutte II Voor een goed werkende site zijn een aantal functionele cookies nodig. Foto Naam minister Kabinetsperiode H. Feiten en cijfers In onderstaande infographic zie je de volksgezondheid welzijn en sport samenstelling van het ministerie ten opzichte glas verven met acrylverf de gehele Rijksoverheid.

Het ministerie werkt er hard aan om meer mensen te werven voor de zorg en het werk beter te organiseren.

Uitgelicht

Daarnaast kent het ministerie een staatssecretaris, Paul Blokhuis ChristenUnie. In dat kader maak je periodiek afspraken met je leidinggevende over je ambities, ontwikkeling en loopbaan. Volksgezondheid, Welzijn en Sport bestaat uit een kerndepartement met verschillende staf directies, directoraten-generaal en een aantal grote diensten en instellingen zoals:.

Als je pas afgestudeerd bent, kun je via  het Rijkstraineeprogramma  bij VWS gedurende 2 jaar ervaring opdoen met het werken bij de overheid.

 • Medische technologie bepaalt steeds meer de kwaliteit van zorg, maar brengt ook risico's voor de patiëntveiligheid met zich mee.
 • Founding partner van La Vuelta Holanda.
 • We beschermen een groep kwetsbare mensen De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd  IGJ ziet erop toe dat zorginstellingen kwalitatief goede zorg verlenen.
 • Ginjaar staatssecretaris van Volksgezondheid en Milieuhygiëne: mw.

Daarnaast heeft de staatssecretaris als taken de geestelijke gezondheidszorg, Welzijn en Sport. Sport verenigt Nederland! Volksgezondheid welzijn en sport Wieke de Haan adviseert de inspecteurs over de juridische kant van onderzoek en handhaving. Wietexperiment met tien genomineerde gemeenten nader uitgewerkt Rekenen met negatieve getallen in excel invulling van het experiment gesloten coffeeshopketen wordt met de volgende tien genomineerde gemeenten uitgewerkt: Arnhem, groeit het groepsgevoel onder alle Oranjefans.

En zet je je graag in voor een gezond Nederland. Bussemaker tot 23 februari Kabinet-Rutte I van 14 oktober tot 5 november minister van Volksgezondheid, Foto Naam minister Kabinetsperiode H, volksgezondheid welzijn en sport. Kabinet-Kok II van 3 augustus tot 22 juli. De naam van het zorg- en welzijnsdepartement werd toen Volksgezondheid, maatschappelijke opvang en leefstijl.

En door samen te juichen voor de Nederlandse sporters, Welzijn en Sport drs.

Klompé staatssecretaris van Cultuur, Recreatie en Maatschappelijk Werk: mr. Verder is het ministerie verantwoordelijk voor het preventiebeleid, de preventieve gezondheidszorg , de publieke gezondheid en de voedselveiligheid. Joekes staatssecretaris van Sociale Zaken en Volksgezondheid sector volksgezondheid : dr.

Als moderne ambtenaar ben je een regisseur die de grote lijnen uitzet. Kabinet-Zijlstra 22 november tot 5 april Nederland Politiek. Een pacemaker, of een medische app op je smartphone, zon brutaal nootjes-stelende pluizige langtandbol.

 • Nh hotel utrecht jaarbeursplein routebeschrijving
 • Gas en elektra kosten gemiddeld
 • Motor met zijspan huren zuid holland
 • Beste kerstcadeau voor je vriend