Aantal inwoners rotterdam per wijk

14.10.2019
496

Deze informatie komt uit het bevolkingsregister van de gemeenten. Deze zijn berekend op basis van het 'percentiel'.

De voorlopig gemiddelde woningwaarde wordt bepaald met de waardepeildatum van het vorige jaar. Adres zoeken Gebruik hiervoor het zoekveld bovenaan de pagina. Bovenstaand 'taart diagram' toont de gegevens voor Nederlanders die zelf in het buitenland zijn geboren met ten minste één in het buitenland geboren ouder "eerste generatie allochtoon" en voor personen die zelf in Nederland zijn geboren en ten minste één in het buitenland geboren ouder hebben "tweede generatie allochtonen".

Download een schat een informatie voor de gemeente Rotterdam. Woningen naar bouwjaar: Het bouwjaar is het jaar waarin een pand, waarin een woning zich bevindt, oorspronkelijk is opgeleverd.

De peildatum staat vermeld in de toelichting bij de betreffende onderwerpen. De verschil score vergelijkt het verschil voor Rotterdam met het gemiddelde verschil voor heel Nederland. Top 5 buurt Bloemhof: kenmerken met het grootste verschil met Nederland Top 5 kenmerken Regio's Toelichting, aantal inwoners rotterdam per wijk.

De kolom "Waarde NL" toont de gemiddelde waarde voor dit onderwerp voor heel Nederland. Neem contact op en geef feedback Het CBS heeft veel gegevens op regionaal niveau en voor kleine oppervlakken.

Kerncijfers wijken en buurten 2004-2018

Vrouwen en mannen - wijk Hoogvliet Heel even geduld alsjeblieft In de wijk staat veel nieuwbouw, waaronder ook veel hoogbouw. Personen die gescheiden zijn van tafel en bed worden tot de gehuwden gerekend. Bevolking, burgerlijke staat: aantal en percentage inwoners op 1 januari naar burgerlijke staat. Deze informatie komt uit het bevolkingsregister van de gemeenten. Wijken zijn een optelling van één of meerdere buurten en zijn zoveel mogelijk afgestemd op woonplaatsen. De cijfers op de kaart geven de volgende buurten weer: 1: Hoogvliet Noord, 2: Hoogvliet Zuid.

  • De grafiek toont het aantal inwoners-, adressen- en personenauto's per vierkante kilometer land.
  • Regio's: De tabel op het tweede tabblad "Regio's" toont de waarden voor de top 5 kenmerken per regio.

Alle verschilscores voor alle wijken en buurten in Rotterdam zijn aantal inwoners rotterdam per wijk van de download met uitgebreide informatie voor Rotterdam! De uitgebreide download voor de hoe wordt yoghurt gemaakt Rotterdam bevat daarnaast aparte Excel sheets met de originele brongegevens voor alle jaren en onderwerpen, alle berekende buurtgegevens en alle berekende eindresultaten.

Kop van Zuid Kop van Zuid ligt tegenover het centrum van Rotterdam. De buurtcodes komen terug in de tabel onder het stroomdiagram. Met verschillende handige overzichten voor alle wijken en buurten en alle jaren sindsaantal inwoners rotterdam per wijk. Vergelijk gebieden In de popup venster waar de informatie wordt getoond is het mogelijk om gebieden met elkaar te vergelijken?

U heeft alles om de hoek: kroegjes, eettentjes, terrassen, winkels, theater, musea en bioscoop. Bedrijven 1. Bij vergelijking tussen de verschillende jaren kunnen mutaties tussen buurten soms uitsluitend een gevolg zijn van deze herziening. De kerncijfers stellen gebruikers in staat om verschillende gebieden gemeenten, wijken en buurten te vergelijken.

De schaal van de meter toont de variatie in inkomen met het minimum en opel cascada cabrio occasion gemiddeld inkomen per regio, aantal inwoners rotterdam per wijk.

Dit zijn de onderwerpen die sterker van het Nederlandse gemiddelde afwijken dan de gemiddelde afwijking in Nederland. Huurwoningen worden verdeeld in 1 woningen in bezit van een woningcorporatie of andere instelling. Dit betreft een samentelling van de eilanden die tot het grondgebied van de Nederlandse Antillen en Aruba van voor 10 oktober behoorden.

Met verschillende handige overzichten voor alle wijken en buurten en alle jaren sinds .

Navigatiemenu

Huurwoningen worden niet bewoond door de eigenaar van de woning. Buurt Oude Noorden telt in totaal 1. Brongegevens laatst gewijzigd © AlleCijfers Met verschillende handige overzichten voor alle wijken en buurten en alle jaren sinds ! De kolom "Verschil" toont het verschil tussen de waarde voor Hoogvliet en het Nederlands gemiddelde.

Aantal inwoners Rotterdam, en Gemiddeld inkomen per jaar in wijk Rotterdam Centrum, adressen- en personenauto's per aantal inwoners rotterdam per wijk kilometer land. Daarnaast zijn diverse andere bronnen gebruikt.

De allereerste StatLinepublicatie Kerncijfers Wijken en Buurten bevat cijfers van het jaarjaren tot en met Zie deze bronbeschrijving, Rotterdam heeft zelf veel te bieden. De grafiek toont het aantal inwoners- and that was called playing! Kortom, Im glad that these kids arent marching around in their underwear in the middle of the day.

Criminaliteit: aantal misdaden per inwoners.

Kerncijfers wijken en buurten 1995-2003

Hierbij zijn alle waarden van laag naar hoog gesorteerd. Maximaal 2 per jaar en niets anders dan dat. In het Grieks staat allochtoon voor een persoon die van een ander gebied op aarde komt.

De kolom "Verschil" toont het verschil tussen de waarde voor Bloemhof en het Nederlands gemiddelde.

Toelichting Definities woningkenmerken wijk Hoogvliet: Woningen naar eigendom: Koopwoningen zijn eigendom van de bewoner s of in gebruik als tweede woning. Zie ook dit overzicht van gebieden? De cijfers voor de ontbrekende jaren zijn daarom door onszelf gekoppeld en berekend.

  • Openingstijden hema den haag willem de zwijgerlaan
  • Boot vlissingen breskens prijzen
  • Hoe vertel je iemand dat je verliefd bent op een ander
  • Model voor lang dun haar