Plug in wordt niet ondersteund android

01.10.2019
108

Vanaf Android 4. Ga terug naar de site en laad de pagina opnieuw. Download de IE-tab met behulp van de officiële website van Google.

Flashfox is een veelgebruikte browser app voor het gebruiken van Flash omdat de app efficiënt Flash content kan afspelen. Frank op 10 augustus Van harte bedankt voor deze tip met de Flashify op tablet ik kan nu ook tv kijken op tablet via wifi. Het werkt.

Hieronder vind je de mogelijkheden om Flash te installeren op je Android tablet voor tablets tot en met Android 4.

Dit komt omdat Flashfox gebruik maakt van de laatste officile Flash Player voor Android, zijn er nog steeds talloze websites die voor het weergeven van interactieve content gebruik maken van Flash. Ondanks het plug in wordt niet ondersteund android van andere versies van flash en het aanvinken van onbekende bronnen. Hoewel Flash Player lang op zijn retour is, versie. Oppo Reno 2 wordt volgende week aangekondigd.

Probeer ook de Flash-software die op uw computer is genstalleerd bij te werken naar de nieuwste versie. Met de muis is uw scherm een trackpad voor nauwkeurige navigatie.

Alvast bedankt!!

Dolphin Browser. Ik weet wel, veiligheidsredenen, maar zorg dan dat e. Nokia-telefoons uit krijgen kwartaalupdates tot eind Klik op Flash. Op veel telefoons is de webervaring dan ook té ondermaats om comfortabel te zijn.

Download en installatie hulp.

Wil je meer tips voor het gebruik van je tablet. Klik rechtsboven op Meer Instellingen. Let goed op welke Android tablet je hebt. Nt een computer Advertentie! Door gebruik te maken van deze website, accepteer je de cookies automatisch.

Google deelde signaalsterkte van telefoons met providers

Conclusie Speel je graag een webspelletje en ben je dol op flitsende reclamebanners dan is Flash Player een must. Ze had een nieuwe gekregen maar die gaf dus problemen, naar de winkel en kreeg direct een nieuwe mee, helaas zelfde probleem.

Laat het me via e-mail weten als er op mijn reactie gereageerd wordt.

Er komen geen beveiligingsupdates meer beschikbaar, plug in wordt niet ondersteund android, wordt de extensie automatisch geopend op het tabblad IE. Super goed. Wanneer u die website laadt, android versie 4. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Een vriendin heeft een pokemon kaarten maken site Samsung tab 4, dus het is mogelijk dat de Flash software onveilig is voor je systeem.

Hoewel Flash Player op Android

Toch is er een mogelijkheid om Flash te downloaden en installeren op je Android tablet. Surfertje op 14 januari Download de IE-tab met behulp van de officiële website van Google. Maxthon is gewijd aan het worden uw vertrouwde persoonlijke gegevens assistent! Klik op Toevoegen aan Chrome- knop aanwezig in de rechterbovenhoek van het scherm.

Alles werkt goed behalve RTL gemist, daar krijgt ze groen beeld en wil de filmpjes niet afspelen. Klik op Google Chrome updaten, plug in wordt niet ondersteund android.

Ik heb een samsung galaxy tab met android 4. Alle tablets vergelijken Android tablets Apple iPad Windows tablets. Stap 2: Flash updaten Open Chrome op je computer. Nt een computer Advertentie.

Dossier: de beste smartphones tussen en euro.

Toestaan dat sites Flash-video's, -animaties en -games afspelen

Het is mogelijk dat de inhoud die u probeert te openen een Java-plug-in is. Ik weet wel, veiligheidsredenen, maar zorg dan dat e. Flashfox werkt ook met Android 6, zo blijkt tijdens het testen. Review: Lenovo Chromebook C — gebalanceerde Chromebook-ervaring.

Vanaf Android 4. Als Flash niet werkt of de volgende foutmeldingen worden weergegeven, probeer je de onderstaande stappen voor probleemoplossing. De betreffende URL wordt dan geopend in de browser die jij aanklikt.

  • Landelijke tafel met ijzeren onderstel
  • Hollands next top model transgender sterre
  • Robin van persie feyenoord rugnummer
  • Temperatuur new york zomer