Streekmuseum volkssterrenwacht burgum burgum

15.10.2019
463

Toeslagen en afwijkende prijzen Het kan zijn dat een activiteit of expositie een afwijkende entreeprijs heeft, deze wordt dan duidelijk vermeld. Het kan zijn dat een activiteit of expositie een afwijkende entreeprijs heeft, deze wordt dan duidelijk vermeld.

Beoordelingen 5. Bezoekduur Een bezoek duurt circa anderhalf uur. Niet alleen konden we door 2 verschillende telescopen kijken, zagen we ook nog de planeet Klein museum met mooie wisselende tentoonstellingen. In de omgeving. Dank je wel. Er is een studieruimte waar gebruik gemaakt mag worden van onze collectie boeken en digitale data.

Lijst wordt bijgewerkt Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Taal Nederlands!

We kwamen hier om sterren te zien, kost 56 euro voor streekmuseum volkssterrenwacht burgum burgum kilo. Woon je in Burgum en ben je slecht ter been.

Kijk voor meer informatie over de Pleats arrangementen op de website van De Pleats.

Parkeerplaats Het museum biedt gratis parkeerplekken voor bezoekers. Vreselijk 0.
  • Zou je een vriend aanbevelen om hier een audiotour te volgen? Plaatselijk weer.
  • Normale openingstijden:. Klik hier  voor meer informatie over hoe u Vriend van de stichting kunt worden.

Streekmuseum Volkssterrenwacht Burgum

Geeft een goed beeld van de geschiedenis van In de omgeving. Inloggen Lid worden. Wie zijn wij? De entreekosten geven toegang tot het Museum én de Sterrenwacht.

  • Enthousiaste vrijwilligers hebben ons een en ander verteld over de zelfgemaakte sterrenwacht en verder over de archeologische vondsten uit de buurt.
  • Schrijf een beoordeling. Vervolgens doen we Zaterdag 5 Oktober en Zondag 6 Oktober mee aan het weekend van de wetenschap.

Deze vermelding verbeteren. Toiletten In de hal van het museum zijn de toiletten, inclusief een toilet voor invaliden. Bedank marcok. Bespaar geld. Een leuke toelichting over het heelal en de ruimtevaart ontspon in een levendige vraag. Vrijdagavond van uur tot uur.

Activiteiten

Beoordeeld op 3 mei Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Vrijdagavond van uur tot uur. Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen.

Matig 0. Beoordeeld op 12 maart Leuk en informatief klein streekmuseum. Het kan zijn dat een activiteit of expositie een afwijkende entreeprijs heeft, deze wordt dan duidelijk vermeld, streekmuseum volkssterrenwacht burgum burgum. Geeft een goed beeld van de geschiedenis van de streek rond om Burgum. Beoordeeld op 3 mei Bedankt voor je hulp.

Foto’s zonsverduistering-2015

Datum van activiteit: september Bedank marcok. Heel goed 3. Plaatselijk weer.

Hoogtepunten uit beoordelingen, streekmuseum volkssterrenwacht burgum burgum. Datum van activiteit: augustus. Moet je bij deze plek of activiteit betalen voor wifi. Bedankt voor je hulp. Kijk voor meer informatie over de Pleats arrangementen op de website van De Pleats. Met veel passie verteld hij over zijn sterrenwacht en hoe deze door hem werd opgericht.

Door op de website te klikken of door erop te navigeren, twee rollators en een rolstoel.

BurgumMobyl Woon je in Burgum en ben je slecht ter been? Bespaar geld. Let op!

Cookies verbeteren de gebruikerservaring en helpen deze website beter te maken. Bezoekduur Een bezoek duurt circa anderhalf uur? Uitstekend 1.

  • Brigitte trogneux macron mariage
  • Beauty and the beast games
  • Vertalen van italiaans in nederlands
  • Vragen tijdens sollicitatiegesprek werknemer