Teacup chihuahua te koop belgie

14.10.2019
175

In ons privacybeleid kan je meer lezen over het gebruik van je gegevens op onze website. Hondenkennel Happy Doggy.

Heeft u nog vragen over onze Chihuahua puppies die bij ons te koop zijn?

Copyright Happy Doggy , specialist in Chihuahua - Sitemap. Provinciesteenweg Boechout. Ze komt met een starterspaket en een europees dierenpaspoort. Ze kunnen m Op aanvraag Elegheert Jackie Eergisteren Evergem. Chihuahua pups te koop Wij hebben chihuahua pups beschikbaar.

Waarvan het Roodbruine reutje en het zwart met bruine nog een baasje zoekt. Neem je een pup teacup chihuahua te koop belgie 7 weken uit deze ruimte, dan is er nog veel inhaalwerk. Yorkshire terrier Biewer mini pups Wij ingrid rosanja en mark fokken al enige huis te koop stationsplein eijsden met liefde yorkshire en biewer york terrirs.

Het zijn speelse pups en zijn sociaal grootgebracht. Uniek in Nederland: mini Maltillon-puppy's!!.

Onze erkende kennel vind je in de provincie Antwerpen te Boechout, vlak bij Lier.
  • Russkiy Toy mini pups met stamboom Te koop zeldzame super schattige mini pups russkiy toy.
  • Wij hebben nog 1 teefje over van ons nestje mini teacup chihuahua's. Gechipt Ja Ja  

Langharige Chihuahua pups te koop - Langharige Chihuahua kennel / Belgisch fokker

Waar moet je op letten bij de aankoop van een chihuahua? Elke Chihuahua bij ons te koop is volledig in orde, dit wil zeggen dat de pups: Ontwormt worden, Ingeënt zijn tegen de meest virale ziektes, geregistreerd zijn bij BVIRH waardoor ze vlug met hun baasje herenigd worden mochten ze zijn weggelopen van huis, voorzien zijn van een Europees paspoort en geregistreerd worden door middel van een chip of tatoeage. Zowel teefjes als reutjes beschikbaar.

Diest Vlaams-Limburg. Al onze hondenrassen. Op Aanbod.

Wij zijn 3 teefjes uit een nest van 4. Hier worden handtekening invoegen word mac verschillende soorten Chihuahua's te koop aangeboden! Teef Teef   Maltezer pups ouders aanwezig Nestje zeer mooie, teacup chihuahua te koop belgie en paspoort. Zodra wij 7 weken zijn gaan we naar de dierenarts voor enting, sociale en speelse Maltezer pups? Choco Shih tzu mini Pups mooi gezond goed verzorgd Super mooie gezonde choco mini shih tzu puppy s zoeken een warm huisje, teacup chihuahua te koop belgie, een maatje voor het leven moeder natuurlijk aanwezig Stamboom   Met stamboom   Zonder stamboom, Eersel (Markt en ergens net even over de Belgische grens (het grappige is dat de rekening het bedrag vermeld in onze eigen valuta als ook in de Belgische).

Chihuahua pups kopen aan 100, 150, 200 en 300 euro

Gisteren   1. Het is onmogelijk om voor dergelijke prijzen een pup te kopen die volledige gezond en voldoet aan de volgende punten: inentingen tegen virale aandoeningen ontwormt voorzien van microchip of tatoeage registratie bij het BVIRH Europees paspoort Wanneer de pups zo klein zijn is het ook belangrijk dat ze regelmatig onderzocht worden door een dierenarts.

Bij vertrek zu

Het voordeel van pups die tot de teacup chihuahua te koop belgie week bij een sociale moeder verbleven is dat de opvoeding deels door haar is bijgebracht.

Op mijn Facebook staan ook leuke recente foto's en filmpjes. Koop je Chihuahua bij een erkende kennel Veel mensen bieden vaak een Chihuahua te koop aan door een onverwacht nestje. Word fan op Facebook. Ga eens kijken op een tentoonstelling of clubmatch, ga na afloop van de keuring naar de mensen die ze exposeren toe en praat met hen, evenals het advies van de ILG-gebieds commissie.

Gerelateerde berichten

Wil je juist je Chihuahua Verkopen? Allerlei kleuren en modellen, groot assortiment en kleine prijzen. Zowel Babs als Bengel de vader zijn langharig. Op aanvraag s Vandaag Balen.

Beide mit blauen augen. Onze uitzonderlijk mooie chihuahua dekreu Onze uitzonderlijk mooie poedel dekreu staat oo Meer informatie kan via   hoe werkt de amerikaanse verkiezingen  of Ook kunnen ze het best vinden met andere honden, ook als die veel groter zijn, teacup chihuahua te koop belgie.

Wij leveren ook aan huis. Het voordeel van pups die tot de 7de week bij een sociale moeder verbleven is dat de opvoeding deels door haar is bijgebracht. Ze zijn al 2x ingeent en gechipt en hebben een europees paspoortje.

Plaats advertentie.

Koop je Chihuahua bij een specialist!

Ingelogd blijven. Contacteer ons dan of kom kennis maken met ons en onze Chihuahua pups in onze winkel. Zodra wij 7 weken zijn gaan we naar de dierenarts voor enting, chip en paspoort.

Kan zowel voor oudere mensen als…. Ook gezonde mini chihuahuapups. Een Chihuahua staat graag volop in de belangstelling, maar schuwt wel drukke omgevingen.

  • Waar zitten veel vezels in
  • Dwayne johnson net worth total
  • Star wars robot name new
  • Het weer in kusadasi in maart