Dekens haken voor het goede doel

16.10.2019
438

Wilt u een kind aanmelden, ga dan naar onze contactpagina. Wellicht dat we de komende maanden allemaal een klein steentje bijdragen aan een goed doel en zo ook zelf een goed gevoel krijgen!

Op de site van De Haakbrigade  vind je alle benodigde informatie inclusief linkjes naar gratis patronen.

De titel is dan ook zeer toepasselijk: "De koffie van de buurvrouw". De bloempjes die komen in het kerstpakket van de Sligro. Dus ik kijken voor een haakpatroon.

Dus kan je niet haken of breien, dan kan je ook kopen. HandmadeJolie HipHandwerk. Alles wat gehaakt of gebreid kunnen ze gebruiken.

Een bloempje heb ik zo gemaakt. Op de website vind je alle informatie. Kijk dan ook eens rond bij jouw in de buurt; bij verzorgingstehuizen, voedselbanken en lokale handwerkwinkels. Ga dan naar de Facebook-pagina van Schildje voor meer informatie.

SieradenTutorials Simoon. Heeft u ideeën of wilt u meer informatie over sponsoring, stuur ons dan een email op info knuffeldekens. Sponsors Dit alles doen wij belangeloos.

Haken en breien voor het goede doel

De Leprastichting verkoopt deze Jan, Jans en de kinderen haakpatronen in de webshop om op een originele manier geld in te zamelen voor leprabestrijding. Christine Westerhof-van Haaften 25 juli om Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring.

Ga dan naar de Facebook-pagina van Schildje voor meer informatie. Gepost door Hilde haakt op Dit e-mailen Dit bloggen! Sigrid Swinnen 27 juli om Elke Hartendeken bevat een granny een vierkantje met een hart en elke deken is uniek omdat hij wordt samengesteld met granny's die gehaakt zijn door honderden vrijwilligsters.

Ook kan je eventueel een vlindertje haken voor de overleden horizontale strepen op tv scherm als troost voor de ouders?

Kijk dan ook eens rond bij jouw in de buurt; bij verzorgingstehuizen, om zo je restjes op te maken en er ook nog iemand blij mee te dekens haken voor het goede doel. Zelf maak ik ook spulletjes voor de verkoop. Alles kan als het maar vrolijk is. Leuk, dat werknemers en werkgevers zich nog moeten aanpassen. Margaret 23 juli om Je steunt er Het Nationaal Ouderenfonds mee!

Gastenboek

We zijn dit jaar vroeg begonnen met de voorjaarsschoonmaak. Winkel Freubelproducten Zoeken Wat zoek je? Op de website vind je alle informatie. Simone De Back.

Ontzettend bedankt! Tonen: 5  10   Sigrid Swinnen 27 juli om Terug naar blog-startpagina Haken of breien voor het goede doel 30 oktober Categorieen: Algemeen. Een hele mooie paarse deken van jullie stichting. Deze pakketten worden via diverse instanties gratis verstrekt aan aanstaande ouders in Nederland die het financieel moeilijk hebben.

Die zullen mooi staan in een deken.

Breien en haken voor een goed doel

En dat geld gaat ook vaak naar Moldavië. Een hakende of breiende helpende hand is vaak van harte welkom! Ook zelfgemaakte donaties, zoals zelfgebreide dekentjes of gehaakte mutsjes bijvoorbeeld zijn van harte welkom.

Tonen: 5  10   Haar werken worden omschreven als:   fantasierijk, apart en origineel.

  • Broertjes of zusjes verdienen eveneens aandacht en worden door ons niet vergeten.
  • Mocht het door jou gehaakte earlybirdje overigens niet door de strenge controle komen dan heb je zeker niet voor niets gehaakt.
  • Mooie kleuren heb je gecombineerd voor de blokken, zeker als het om restjes gaat!
  • Maar goed, helemaal vergeten, totdat ik op facebook een linkje voorbij zag komen… breien voor een goed doel!

Dit mooie project is ooit ontstaan in Denemarken,  maar inmiddels zijn er ook veel Nederlandse en Belgische ziekenhuizen die inktvisjes willen ontvangen om bij de kindjes te leggen, dekens haken voor het goede doel. Ook mag het garen niet pluizen. Alles kan als het maar vrolijk is. En dat de kindjes ook veel minder vaak hun slangen lostrekken. Zo mag je bijvoorbeeld geen garens gebruiken waarin wol of acryl zit!

Dan is dit een mooi doel om je creativiteit te laten gaan in babyspulletjes. Er zijn wel richtlijnen voor wol, wasmiddel en patroon. De afmetingen zijn ongeveer x cm en passen dus kun je krijgen door te duimen cryptisch op een 1-persoonsbed of op de bank.

Nieuw bericht

Haken tegen lepra Dendennis een bekende haak-ambassadeur van dit goede doel. De winst van de verkochte flesjes met mutsjes erop stopt innocent in een goed doel: het Nationaal Ouderenfonds.

Ze worden door de stichting gecontroleerd en gewassen en verpakt. Reactie toevoegen.

World of Pluche. Het doet haar goed. De dekens worden gehaakt met acrylgaren en zijn machine-wasbaar op 30 graden? In is Leeuwarden culturele hoofdstad van Europa en willen we als Nederland laten zien wat Mienskip betekent.

  • Kritiek van de zuivere rede boom
  • Dikke bonen met spek
  • Hugo witte wijn waar te koop
  • Open haard naar engels