Hoe zet je muziek op je iphone als beltoon

23.08.2019
457

Download onze app. Dus wil je graag een persoonlijke ringtone, dan doe je dat nu heel gemakkelijk zelf.

Zodat we een bevestigingsmail kunnen sturen. Als je jouw beltoon niet kunt vinden, was die misschien langer dan 40 seconden.

Als u een aangepaste beltoon of andere toon in iTunes op een Mac of pc hebt en u deze wilt verplaatsen naar een iOS-apparaat, dan kunt u deze toon handmatig toevoegen op het apparaat via iTunes. Om beltonen en andere tonen te kopen, opent u de iTunes Store-app, tikt u op   'Meer' en vervolgens op 'Tonen'. Met een leuke ringtone kun je eenvoudig je iPhone personaliseren.

Tik erop om het als je standaard beltoon in te stellen. Er volgt dan een e-mail met instructies om je wachtwoord opnieuw in te stellen. Ons team heeft een bericht gehad en is het probleem aan het verhelpen. Hierdoor wordt het aan je iTunes-bibliotheek toegevoegd. Je gegevens hebben we opgeslagen. Het belangrijkste is dat je de aangepaste beltoon op je iPhone kunt overbrengen zonder iTunes te gebruiken?

De beltoon wijzigen.

Op zoek naar een nieuw toestel? Volgende Geoptimaliseerd opladen: Zo redt iOS 13 de levensduur van je accu. Stap 2 : Start het programma en selecteer vervolgens een nummer dat u als beltoon voor de iPhone wilt instellen.

Toon meer resultaten. Daarnaast zorgen cookies ook voor inzichten in hoe onze site presteert. Zet de tijden, die je hebt opgeschreven, in de Start- en Stopvelden.

  • Beoordeel ook hoe de volgende pakweg vijftien seconden bevallen. Akkoord en door naar Macworld.
  • Het beeld van je pc weergeven op je tv via Chromecast. Je kunt zelfs voor verschillende contacten een verschillend muzieknummer gebruiken.

In de afspeelbalk kijk je vervolgens welk moment het allerbeste stuk is uit het liedje. Vul hieronder het e-mail adres in dat je gebruikt om in te loggen. Klik daarop en ga naar het tabblad Opties, hoe zet je muziek op je iphone als beltoon. Tonen en beltonen gebruiken op een iPhone, terwijl de nieuwe kopie de lengte heeft van het beltoonfragment, de sms-toon of het geluid voor nieuwe e-mail aanpassen en meer. Cookies zorgen ervoor dat jij als gebruiker advertenties krijgt te zien die relevanter voor je zijn.

Nu is het zaak om het bestand om te zetten. Het origineel heeft de volle lengte van het liedje, als je niet weet wie je bent en wat je motiveert.

Stappenplan: zo stel je snel iPhone mp3 ringtones in

Als je je iPhone al eerder met je computer hebt verbonden verschijnt hij vanzelf in iTunes. Om deze te plaatsen vragen we je om een gebruikersnaam en email in te vullen. M4V Converter.

Je zult waarschijnlijk gewaarschuwd worden dat je bestand hierdoor niet goed zou kunnen werken. Tik onder 'Geluiden en trillingspatronen' op het geluid dat u wilt wijzigen. Inloggen Registreren Inloggen Vul hieronder je gegevens in om in te loggen. Nu staat de ringtone op je telefoon. Klik rechts op het liedje en kies 'Info tonen'.

How-to: zo stel je je eigen mp3 ringtones in op de iPhone.

De ringtone aanmaken met iTunes en de Finder

Artikel schrijven. Hier laten we zien hoe je een muzieknummer als ringtone kunt instellen. Probeer het opnieuw.

Versleep de beltoon met je muis. Je aanvraag is verstuurd Er is een e-mail verstuurd naar. Ja, ik ontvang graag:. Workshops iTip: Andere ringtone voor bellen op Mac. Workshops Door Sven Lamers 3 april 1 min. Je ziet een nieuwe kopie van je liedje in de bibliotheek verschijnen. Lees ook.

Een liedje voor je gratis iPhone beltoon kiezen

Als de extensies aan staan, zul je. Communitie manager. Je kunt teruggaan naar het tabblad Opties om tot op de honderdste seconde aanpassingen te doen.

Alle rechten voorbehouden. Stap 4. Check dan ons overzicht met de beste iPhone aanbiedingen. Dit artikel is nagelezen door ons team van redacteuren en specialisten, dat artikelen controleert op juistheid en compleetheid?

  • Hoe laat begint ajax feyenoord
  • Marmaris turkije europa of azie
  • Kobo e reader wil niet resetten
  • Terroristische aanslag nederland rotterdam