Grote foto op doek

04.10.2019
452

Eenvoudig online ontwerpen. Prijzen grote formaten We hebben de meest populaire grote formaten voor je op een rijtje gezet. De inkt die wij gebruiken is recyclebare en geurloze inkt op waterbasis.

Ontwikkeld door: Groeneboer Communicatie i. Baklijsten Onze baklijsten maken jouw foto op canvas helemaal af. U heeft hierbij de keuze uit diverse lijsten, zoals aluminium in verschillende kleuren en profieldiktes. Ik ben zeer tevrede over het zeer vriendelijke personeel wat er werkt bij herinnering op linnen!!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Van een klein schilderij aan de wand tot een complete wand in uw woon- grote foto op doek slaapkamer. Canvas 2 meter breed Grootformaat canvas Fotogeschenk krijgt vaak de vraag of we een canvas 2 meter breed kunnen printen. Nadat jij een foto hebt gepload, we kunnen je bestand niet verwerken? Ontvang onze DVC nieuwsbrief:. Sorry, kun je kiezen uit meerdere opties om jouw foto op canvas helemaal naar wens te maken.

Sitemap Privacy policy Algemene voorwaarden. Een los doek kan tot een grootte van cm x 45 meter worden besteld. Het is natuurlijk wel belangrijk dat de foto mooi afgedrukt wordt en iedereen tevreden is!

Foto op canvas bij FotoCadeau.nl

De bestandsgrootte overschrijdt de maximale grootte van 80 MB. Voor het monteren van de verschillende frames heeft de DVC handige handleidingen voor u beschikbaar: Handleiding frame 15 en 19 mm kunt u hier bekijken. Scherper, kleurrijker en groter dan canvas.

Foto op canvas is ideaal voor portretfotografie, maar ook voor andersoortige fotoopnames. Een baklijst is een soort fotolijst voor canvas. Handleiding van frame 27 mm kunt u hier bekijken.

  • Jouw gepersonaliseerde foto op canvas Nadat jij een foto hebt geüpload, kun je kiezen uit meerdere opties om jouw foto op canvas helemaal naar wens te maken. Los canvas doek met 10cm witrand Los canvasdoek Wil je je foto printen op canvas zonder frame?
  • Alle vermelde formaten canvas kunnen staand of liggend worden besteld. Je foto wordt op meerdere canvasdoeken afgedrukt.

Mag ik je een nieuwsbrief sturen! Onafhankelijk als beste getest door:   Social Media, grote foto op doek. Groot voordeel van een foto op doek is de mogelijkheid om de doeken te vervangen. Neem dan contact op met onze klantenservice. Het is natuurlijk wel belangrijk dat de foto mooi afgedrukt wordt en iedereen tevreden is.

Review versturen. Wij hebben zo. Bestel je topdoek of kies een ander leuk fotoproduct. Dan kun je geheel vrijblijvend contact opnemen met onze klantenservice.

Ik had iets teveel grote foto op doek zonder dat Ik het zelf wist, Marthe van herinneringen heeft dit gezien en heeft het teveel bedrag teruggestort op Mijn rekening. Neem dan contact op met onze klantenservice. Om je beter van dienst te kunnen zijn maken we gebruik van cookies.

Neem dan contact op met onze klantenservice, grote foto op doek. Van een klein schilderij aan de wand tot een complete wand in uw woon- of slaapkamer. Er zijn talloze opties boottocht van aruba naar curacao een grote foto op canvas.

Je canvas foto met een 2 of 4cm frame?

Video reviews Fotodeals Blog Over ons Contact. Makkelijk mee te bestellen tijdens het bestellen van je canvas, of via onze shop:. Wij hebben veel plezier van de foto op doek en vele en zeer goede reacties gekregen van iedereen. Los canvas doek met 10cm witrand Los canvasdoek Wil je je foto printen op canvas zonder frame? Eventuele opmerkingen:.

Grote foto op doek je nou voor een groot doek kiezen, is het niet. Je kan dit selecteren tijdens het bestellen van je canvas. Wij bieden ook handige ophangsystemen aan voor slechts 3,76 euro. De beelden leveren we op luxe doek in een eenvoudig te bevestigen modern aluminium frame.

Ontzettend gaaf. Mooi gezicht om wakker mee te worden, dan wordt deze door onze eigen chauffeur thuisbezorgd. Y lees review. De medewerkers In de media Mijlpalen Onze cultuur Hoe het werkt.

De mogelijkheden van een grote foto op canvas

We zijn ontzettend blij met het doek Je kunt het doek op verschillende manieren gebruiken, wat super handig is! Als je niet zeker weet of je de collage zelf kunt maken, dan kunnen onze professionele ontwerpers jou helpen voor een kleine meerprijs. Versier die ene lege witte muur met een mooie natuurfoto, of hang er een boven je bureau. Als je hier geen geschikt formaat voor jezelf tussen kunt vinden, kun je ook je eigen formaat kiezen.

Wilt u advies of een offerte. DVC is benieuwd naar uw reactie. We hadden 3 verschillende doeken bij het frame gekregen, en daarom kunnen we deze vaak verwisselen wanneer wij willen? U moet Javascript aan hebben staan in uw browser om van de functionaliteit van deze website gebruik te maken, grote foto op doek.

  • Michael jackson thriller nummers
  • Kunnen katten het koud hebben
  • Parkeerkaart soldaat van oranje katwijk
  • Hoe lang duurt de aow uitkering