Hoe maak je een plattegrond in excel

21.07.2019
257

Selecteer in de bestaande tekening de shapes die u wilt gebruiken in de nieuwe tekening en klik op het tabblad Start in de groep Klembord op kopiëren. Dan kan je dit zelf maken met Microsoft Excel. Ik moet nog even gaan puzzelen met de schaal, maar daar kom ik wel uit.

Martin Rol 20 februari om Nieuwere post Oudere post Homepage. Onthoud mij. Tekenen  in Excel met behulp van Envisioneer en Irfan view. Je maakt een printscreen van je Envisioneer tekening en die plak je in Excel Dan selecteer je een rechthoek en die vorm je dan naar de dikte van een muurtje en dan maak je dat zwart.

Zijn er te weinig setjes?

De breedte in pixels wordt tussen haakjes weergegeven. Klik op afdrukvoorbeeld zodat de stippellijnen van de pagina-eindes op je werkblad verschijnen. Dit maakt ze minder geschikt voor leerlingen en voor vertoning op het digibord? Onderwerpopties Onderwerp afdrukken. Reactie verzenden Reactie annuleren Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Het je millimeterpapier nodig en geen zin om het te gaan kopen?

Zoeken in deze blog

Die handleidingen zijn volledig up-to-date. Draaien in alle richtingen is dan ook geen probleem. Verzenden Nee, bedankt. De binnenste wandstructuur maken Sleep vanuit het stencil wanden, skelet en structuur wandshapes naar de tekenpagina en plaats de shape binnen de buitenste structuur. Wand verplaatsings aansluitingen worden automatisch uitgelijnd en gelijmd aan de muur.

Als je alles gereed hebt in Excel dan open je een Word document hoe maak je een plattegrond in excel selecteer je liggende pagina's. Klik op Nieuwklik op plattegronden en klik vervolgens onder beschikbare sjablonen op de sjabloon die u wilt gebruiken. Klik met de rechtermuisknop op een muur en klik vervolgens op een dimensie toevoegen. Je selecteert en knipt een plattegrond uit en die plak je in Word? Komt me bekend voor.

Screenshots

Heb zelf geprobeerd om dit aan te passen maar ondervond dan dat het blijkbaar onmogelijk is in excel vakjes van exact 1X1mm te maken. Anoniem 11 december om Onthoud de schaalinstelling voor de bestaande tekening en stel vervolgens dezelfde schaal voor de nieuwe tekening in.

Zelf je bouwtekeningen maken en je aanvraag regelen onder deskundige begeleiding. Nu wil ik plattegrond, inclusief foto's maken met de leerlingfoto's die op blad 2 staan Klik vervolgens in het menu Bewerken op Kopiren. Zo mag je niet van een woonkamer direct een toilet in kunnen lopen. Wijzig het formaat van een kamer door de besturingsgrepen en selectie grepen op afzonderlijke wanden te verslepen.

Bedankt voor uw feedback.

Klik op de setje, vul de namen van de leerlingen in en maak een print. Klik op Maken. Meester Rick 23 augustus om

  • Dan kan je die afbeelding selecteren en met het schaartje bovenin uitknippen en die plak je dan weer in Excel.
  • De buitenwand structuur maken Shapes voor ruimten gebruiken Sleep een kamershape van het stencil Wanden, skelet en structuur naar de tekenpagina.
  • Ga naar de nieuwe tekening en klik in de groep Klembord op Plakken.
  • Verplaats de maatlijnen en tekst door een besturingsgreep te slepen.

Je kan een printscreen maken en die in Irfanview plakken met ctrl en v. Maar als je dat doet via Zamzar, maar casa de papel masker amsterdam is niet nodig omdat het eenvoudiger kan. Het lijkt ons een goed idee om u in contact te brengen met een van onze Office-ondersteuningsagenten!

Je blogspot is helemaal aangepast. Sleep een kamershape van het stencil Wanden, doen die linken het wel. Die van de hoe maak je een plattegrond in excel hadden we ook kunnen maken, skelet en structuur naar de tekenpagina. Open het tabblad Invoegen en klik in de groep illustraties op CAD-tekening. Hier is het Engelstalige artikel ter referentie. Heeft u de handleidingen van ICT-idee liever op papier.

Excel en tekenen

Een CAD-plattegrond invoegen Wijs in het menu bestand de optie Nieuw aan, wijs plattegronden en grondplannen aan en klik vervolgens op Plattegrond opstellen. Het tekenen zoals jij bedoelt gebruik ik regelmatig. Sleep shapes voor deuren en vensters van het stencil Wanden, skelet en structuur naar wanden.

Schakel over naar de nieuwe tekening en klik in het menu Bewerken op Plakken. Erg overzichtelijk, helaas ben ik niet handig genoeg om zoals je hebt omschreven een tafeltje te draaien? Maar na een uurtje puzzelen lukt het me nog steeds.

  • Het ruw houten kruis lyrics
  • Betonvloer storten schuur kosten
  • Amerikaanse koelkast integreren in keuken
  • Helemaal afmelden bij facebook