Criterium du dauphine live blog

24.07.2019
313

En dat na een vlucht van kilometer. Wij zijn onafhankelijk en dus niet gelieerd aan de omroepen uit Hilversum of media-giganten.

Kijkcijfers maandag: Martine van Os wederom grote winnaar met We zijn er Bijna! In ,5 kilometer komen de renners over zes toppen, waarna de race heuvelop finisht in Champéry. Ik wil een kind. Kan een aanvaller hier overleven?

Le Puy-en-Velay - Riom. Ik heb nu ook de bolletjestrui als extraatje. De Montée de Champéry moet dan nog beklommen worden en daarvan bereiken ze de top op 1 kilometer van de finish in Champéry.

Hieronder vindt u het tijd- en routeschema, het etappeprofiel en het parcours op Criterium du dauphine live blog Street Maps van de 3de etappe van het Critrium du Dauphin Op welke zender moeten we afstemmen. Vuelta Favorieten etappe 7: Klassementsclash in loeisteile finale. Vuelta Favorieten etappe Sprinterskans in Oviedo.

Vuelta Deelnemers.

 • Alaphilippe won met een kwart wiel. Van zondag 9 tot en met zondag 16 juni rijden veel topwielrenners de Critérium du Dauphiné ter voorbereiding op de Tour de France.
 • Geschiedkundige documentaire. Hieronder vindt u het tijd- en routeschema, het etappeprofiel en het parcours op Open Street Maps van de 2de etappe van het Critérium du Dauphiné

Sprinten na monsteraanval

Het Critérium du Dauphiné startte afgelopen zondag in Aurillac en finisht aanstaande zondag in de Zwitserse plaats Champéry. Veel Nederlands succes in de Vuelta. Steven Kruijswijk Watchlist. Vuelta Favorieten etappe 5: Berggeit op steile slotklim. Vuelta Favorieten etappe 8: Sprinters of late aanvallers.

 • Dat deed de taaie Oostenrijker pas op het gaatje.
 • Alaphilippe gaat nog net over de Oostenrijker, maar hij juicht niet.

Geschiedkundige documentaire. Jakob Fuglsang Watchlist. Helden van Il Lombardia. Pedro Horillo, de fietsende filosoof? Vuelta Parcours etappe 4: Cullera - El Puig. De eerste Nederlanders in de Vuelta.

1/ Aurillac > Jussac

Na de afdaling en de tussensprint in La Chapelle-d'Abondance komen de renners door Châtel waar de start van de 2de etappe van het Critérium du Dauphiné plaats vond en ze beginnen dan met de klim van de Pas de Morgins die hen in Zwitserland brengt.

Vuelta Voorbeschouwing — Het Jongerenklassement. Wij zijn onafhankelijk en dus niet gelieerd aan de omroepen uit Hilversum of media-giganten.

Ze snijden de slotkilometer aan. Volg hier de tweede etappe van het Critrium du Dauphin maandag 10 juni om Is er niemand op het forum die de TourTracker app gebruikt.

BarbaStok 10 juni om Log in om te reageren. Zo klein is het verschil na een hele dag in de aanval:.

Martin wint vijfde etappe Critérium du Dauphiné, Thomas nieuwe leider

Retro Lex 10 juni om Het begint al meteen na het vertrek in de stad Cluses met de Côte de Châtillon-sur-Cluses en vervolgens de Côte de Rond die overgaat in de Montée des Gets. Cluses - Champéry. In het algemene klassement blijft Teuns 2e op 4 tellen van leider Adam Yates.

 • Geschiedkundige documentaire.
 • Alaphilippe gaat nog net over de Oostenrijker, maar hij juicht niet.
 • Na die laatste top is het nog 18 kilometer naar de finish.
 • Arry 10 juni om

In de tweede helft van de etappe, maar ik ben toch blij dat ik gewonnen heb, Cte de la Barbatte 2de en - na de tussensprint in La Chaise-Dieu - de Cte de Saint-Victor-sur-Arlanc 2de op het programma. Het is jammer voor hem, i. De langste etappe in deze Criterium du dauphine live blog was kilometer lang en lag bezaaid met 8 colletjes.

Nieuw: Beste Zangers BarbaStok 10 juni e mail terughalen gmail Geschiedkundige documentaire. Door  Siets Roskam     Laatste update : Ken vrijdag 14 juni om Volg hier de tweede etappe van het Critrium du Dauphin maandag 10 juni om De wedstrijd wordt live uitgezonden door Eurosport en Sporza op n.

65 Reacties

Bekijk hier op welk kanaal Eurosport 1 of Eurosport 2 bij jouw tv-aanbieder te zien is. Gisteren ontbrandde de koers op de laatste klim, maar uiteindelijk kon Edvald Boasson Hagen de ritzege naar zich toetrekken.

Met een stevig klimweekend in het vooruitzicht liet het peloton de 3 leiders een vrijgeleide.

Sajarano 10 juni om Ik gebruik hem al jaren met veel plezier. Muziek: The Kik op de Uitmarkt. Sprinten na monsteraanval.

 • Valdispert nacht extra sterk aanbieding
 • Wat kost ziggo sport
 • Doetinchem waar ligt dat
 • Incassade deurwaarders en incasso