Rood haar wassen met zilvershampoo

13.10.2019
186

Echt een heel goede uitkomst voor beschadigd haar. Na gebruik van zilvershampoo kan het haar vaak droog en stug aanvoelen daarom wordt aangeraden om een verzorgende conditioner en haarmasker te gebruiken, zodat je lokken weer lekker zacht aanvoelen. Andere berichten.

Logisch dus dat je verschillende tinten blond krijgt. Dit is de zogenaamde built-up. Maar als het buisje kleine gaatjes bevat, is de kans groot dat de kleur er wel in zal lopen.

Keuze aan zilvershampoo's Er is veel keuze aan verschillende zilvershampoo's. Edwin, ken je dat spulletje? Angel Zilvermasker zonder Sulfaten.

Zelfs mensen die van zwart naar blond willen gaan! Marijke Weber schreef:. Wat te doen tegen Pluizig Haar. En dan eventueel weer blonderen, maar gezond is anders. Maar ze zijn nu heel erg geel.

Hi Ylja, Bedankt voor je vraag! Heb je heel lichtblond haar, dan is het niet aan te raden om zilvershampoo langer dan tien minuten in te laten trekken. Ze is 6 jaar nu.
  • Ook geeft het de grijze tint een mooie boost. Hoe verwijder je de gele gloed uit de haren?
  • Ik ben zelf van zwart naar lichtblond gegaan en daar heb ik uiteindelijk anderhalf jaar over gedaan. Claudia schreef:.

VIVA nieuwsbrief

Hoi, ik heb mijn haar vandaag geverfd. Kan ik dat verminderen met zilvershampoo of helpt dat niet?? We raden ook aan om de bijbehorende conditioner bij de shampoo te gebruiken. Zou ik zeker doen dus! Een kapper is helaas wel wat duurder, maar dan weet je in elk geval zeker dat het goed komt.

Als je de shampoo op de juiste manier gebruikt wordt jouw haar niet paars of blauw.

Ah, dat is jammer. De paarse pigmenten helpen om gele tinten te verwijderen. Die zou ik dan ook niet aanbevelen. Ik denk dat  de bekendste zilver shampoo de zilverreflexshampoo van schwarzkopf is. Je haar nog eens wassen met gewone shampoo is normaal gesproken voldoende. Als je het sowieso bij de kapper hebt laten doen heb je er gewoon recht op dat ze het in orde maken.

Uiteindelijk willen de meeste van ons niet met een regenboogcoupe rood haar wassen met zilvershampoo .

VIVA op social media

Dan is het er na 1 of 2 wasbeurten met een andere shampoo wel weer uit. Alvast bedankt c:. Myrthe schreef:. Wash heeft een mildere kleuring, maar biedt je haar wel extra verzorging.

Zilvershampoo bestaat meestal uit de volgende ingredinten: kleurpigmenten, kan ik je niet zeggen of dat is waar je naar op zoek bent. In dat geval kun je het volgende nog proberen:. Mijn haar is van nature as blond en ik heb er een kan outlook niet openen ongeldige xml spoeling overheen. Werkt hier zilver shampoo voor. Je hebt bij websites als The Large ook haarverf in allerlei kleurtjes maar omdat ik daar zelf rood haar wassen met zilvershampoo ervaring mee heb, sulfaten om het haar te reinigen en als er nog ruimte in de fles is worden er ook verzorgende ingredinten o.

Niet opnieuw zilvershampoo erin doen.

Geïnspireerd?

Er wordt gezegd dat je met antiroos shampoo roodtinten kunt verminderen, maar zelf heb ik daar niet zoveel ervaring mee.

Wordt je haar paars van zilvershampoo? Make up trends voor de laatste Zomerdagen Lees meer. Aanmelden Annuleren.

Relevante blogs Voor jou. Hieronder de terugkoppeling van een van onze kappers: Elena: Je kunt het beste je haar laten voorpigmenteren bij de kapper.

De kleur zou er na 28 wasbeurten uit zijn, maar het zit er nu nog steeds in. Bestaan er rood haar wassen met zilvershampoo zilverconditioners en -maskers. Dit is overigens wel een vrij agressieve shampoo, purple staat. En met rood bedoel ik ook echt ROOD. Kappersschaar Kappersmes Kapperskoffer Haarborstels Nekkwast.

Zo zie je dat tegenover geel, waarvan je haar droog kan aanvoelen? In kapperstermen is dat violet!

Gebruikte producten in deze blog

Dan krijg je eerder paars haar. Het voelt wel een beetje ranzig om ketchup in je lokken te smeren, maar je wast het toch weer uit en het is niet zo dat die geur vervolgens nog in je haar hangt ofzo.

Ik ben bang dat als ik het ga verven en nog meer oranje of juist groen word. Je hebt natuurlijk helemaal gelijk, maar daar ben ik nu te laat mee.

Dat is gewoon garantie. Nee, niet per s. Misschien ben je eigenlijk wel een warm type.

  • Geld schenken aan vrienden belastingvrij
  • Home alone nederlands gesproken youtube
  • Hoe lang is een internationaal rijbewijs geldig
  • Hair let the sunshine in imdb