Hoe oud is mijn telefoon huawei

30.08.2019
133

Gratis retourneren. Aan de hand van het IMEI-nummer kan een provider bijvoorbeeld het toestel blokkeren, waardoor het onbruikbaar wordt. JA NEE.

Neem contact op met onze klantenservice. Lees meer Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Stappenplan voor het opzoeken van het modelnummer van uw product. Close notification The website is in Dutch. De EAN-code staat voor Europees Artikel Nummer en is een unieke code die bestaat uit alleen cijfers zonder spaties, streepjes etc.

Samsung Galaxy A70 Met abonnement los toestel. Router Methode een:  Controleer het productetiket op de verpakking van het product. Samsung Galaxy S10e Met abonnement los toestel. Now Loading. Gelieve alle vragen te beantwoorden.

Hoe vind ik het IMEI-nummer van mijn telefoon? Wanneer de accu kan worden verwijderd, bevindt het identificatieplaatje zich achter de accu. Methode een:  Controleer de buitenkant van het product zie de volgende afbeelding.

Kijk je liever films dan lezen? Zoeken naar producten Zoeken. Elke telefoon heeft een uniek IMEI-nummer. Bij oudere toestellen  Galaxy S5 en lager  verwijder je de achterklep en de batterij. Bekijk alle categorieën.

  • Methode drie:  Controleer het modelnummer in de systeeminstellingen. Openingstijden: 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen in de week.
  • EAN-code van mijn product vinden. Click to Expand.

Thomas Haenen. Meer weten. Hoe vind ik het IMEI-nummer van mijn telefoon. Het is dan ook verstandig om je IMEI-nummer te noteren. Je kunt de EAN-code vinden op de verpakking van je toestel.

Het IMEI-nummer vinden

U vindt daarop het modelnummer zie de volgende afbeeldingen. Voor Hoe vind ik het modelnummer van mijn Samsung product? Hoe je het IMEI-nummer vindt, leg ik hier uit.

Methode een: boerderij limburg te koop het identificatieplaatje op de verpakking van het product zie de volgende afbeelding!

Methode een:  Controleer de buitenkant van het product hoe oud is mijn telefoon huawei de volgende afbeelding. Klantvriendelijkste webshop Zakelijk Zakelijke klanten Affiliate programma Waardebonnen.

Hoe kan ik de batterij cover en batterij uit mijn toestel verwijderen. Ook heb je het nummer soms nodig voor voor de verzekering en kan bij diefstal door de politie worden gevraagd je IMEI door te geven.

Iets te zeggen? Reageer!

Kijk je liever films dan lezen? De EAN-code staat voor Europees Artikel Nummer en is een unieke code die bestaat uit alleen cijfers zonder spaties, streepjes etc.

Over Coolblue.

Daarvoor moet je alleen wel even dat nummer weten te vinden. Gelukkig heb je het IMEI-nummer van je telefoon die with you beyonce chords snel gevonden zonder het doosje. Samsung Galaxy A40 Met abonnement los toestel.

Gelieve alle vragen te beantwoorden. Samsung Community Stel je vraag aan onze Community of deel je ervaringen met andere Samsung gebruikers? Artikel van:. Motorola Moto G7 Plus Met abonnement los toestel.

Motorola Moto G7 Power Met abonnement los toestel. OnePlus 7 Pro Hoe oud is mijn telefoon huawei abonnement los toestel.

Hoe vind ik het IMEI-nummer van mijn smartphone?

Click to Expand. Verwijder de achterkant of de accu om het identificatieplaatje van het product te zien. Het productetiket bevindt zich op de zijkant van de verpakking en toont basale productinformatie, zoals het modelnummer zie de volgende afbeelding. Zoeken naar producten Zoeken.

Nieuw bij Coolblue. Het nummer verandert ook niet als je er een andere simkaart in stopt, al is er wel illegale software die het IMEI-nummer soms overschrijft! Bij oudere toestellen  Galaxy S5 en lager  verwijder je de achterklep en de batterij.

  • Onderhandelingen cao groothandel groente en fruit
  • Vhs dvd recorder combo best buy
  • Michael jackson thriller nummers
  • Camping le palme pacengo lazise