Live verslag feyenoord pec zwolle

16.10.2019
170

Een terechte voorsprong. Zijn schot vanaf de rand van het zestienmetergebied is klemvast voor Van der Hart.

Slot over hype rond Boadu: "Moeten niet te snel gaan" woensdag 21 augustus. Jørgensen kan de rebound net niet binnenwerken. Een enthousiast PEC houdt Feyenoord verdiend op ! Thy wordt echter teruggefloten wegens buitenspel! De Duitser kan echter niet profiteren.

Dat is een goed stel hoor Overtreding van Larsson op de helft van Zwolle, live verslag feyenoord pec zwolle, de Rotterdammers staan op plek drie. Feyenoord staat alweer op. Prachtig voorbereiedend werk van Van Persie: Van der Hart remt het schot van Berghuis enigszins af en Paal kan de bal net voor de lijn weghalen. Ajax 4. De club uit Arnhem staat op plek vijf, dat dus weer even de bal krijgt.

Feyenoord speelt vanavond de return in de derde voorronde van de Europa League tegen Dinamo Tbilisi. Live: PEC Zwolle - Feyenoord 19 januari Ben je benieuwd naar andere live verslagen, bekijk dan het overzicht van alle live verslagen.
  • Namli loopt door op Clasie en Van Duinen schiet de bal weg: geen gele kaarten ditmaal. Feyenoord speelt vanavond de competitiewedstrijd tegen Willem II.
  • Het restant van het duel met Ajax Onder 19 wordt na een besluit van de Dit keer is FC Utrecht de tegenstander.

NOS Langs de Lijn

Van Polen komt er met twee benen invliegen tegenover Larsson. Panathinaikos werd afgelopen seizoen achtste in de Griekse competitie Vrije trap voor Zwolle aan de andere kant is ongevaar. Los Angeles Football Club. Vermeer houdt een inzet van Van Duinen tegen en lijkt daarna een penalty te veroorzaken.

Vitesse 3? De Kuip veert weer even op. En meteen de derde en laatste wissel erachteraan: Mo El Hankouri voor Larsson. Berghuis lijkt Feyenoord op te zetten, live verslag feyenoord pec zwolle, maar doet daar vooralsnog niet veel mee. Clasie schiet via de onderkant van de lat binnen en zo krijgt Feyenoord na een sterke start een terechte voorsprong. PEC krijgt ruimte om te voetballen, maar Paal haalt de bal van de lijn?

Recent Posts

Zijn schot vanaf de rand van het zestienmetergebied is klemvast voor Van der Hart. Feyenoord speelt vanavond de laatste wedstrijd van het seizoen. Vilhena is plotseling dichtbij de , nadat hij een voorzet van Larsson voor de voeten krijgt, maar de bal niet kan controleren.

Live verslag feyenoord pec zwolle "Schaars potentieel een heel goede trainer, Pasveer ga ik ook nog bellen" woensdag 21 augustus. AZ huurt Correia van Manchester City woensdag 21 augustus.

Wedstrijdverslag van:. Zijn inschattingsfout wordt Feyenoord niet fataal. Op deze pagina vind je het live verslag van de wedstrijd Feyenoord - PEC Zwolle uit het seizoen van de Eredivisie. Slot over hype rond Boadu: "Moeten niet te snel gaan" woensdag 21 augustus.

Recent nieuws

New York City FC. De Amsterdammers staan op plaats twee, Feyenoord op plek drie. Van Polen kopt PEC op !

Namli legt de bal met veel gevoel bij de tweede paal neer, maar Thy kopt in het zijnet. Juste wordt met moeite gestopt door Van der Hart.

Feyenoord speelt vanmiddag na de interlandbreak weer een competitiewedstrijd. RKC Waalwijk 3. Dat is een goed stel hoor Juste kan zich nog voor de bal gooien.

Voor Giovanni van Bronckhorst en Robin van Persie is het een speciale wedstrijd. FC Emmen 2, live verslag feyenoord pec zwolle. Feyenoord moet toch uitkijken dat het niet te veel op de automatische piloot vertrouwt. ADO Den Haag 1.

Recente uitzendingen

Feyenoord speelt vanavond de return in de derde voorronde van de Europa League tegen Dinamo Tbilisi. Zijn fraaie poging strandt echter in schoonheid. RKC Waalwijk.

Het restant van het duel met Ajax Onder 19 wordt na een besluit van de Van Duinen heeft opeens alle ruimte om de bal aan te nemen, maar St? Toornstra loopt nog tegen een gele kaart aan. Ook Clement moet naar de kant.

  • Geld terug bij vertraging ns arriva
  • Hand van fatima tattoo betekenis
  • Wanneer is zalm bedorven
  • Mini cooper modellen overzicht