Kaarten harrie jekkers koninklijke schouwburg

09.10.2019
223

Statushouders gezocht voor nieuwe voorstelling woensdag 24 juli Jekkers na 23 jaar terug in het theater met nieuwe serie cabaretvoorstellingen Harrie Jekkers staat vanaf september met een nieuwe cabaretvoorstelling exclusief in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag. De voorstelling draagt de titel 'Achter de duinen'.

Van Vliet speelt nu zijn laatste seizoen van Alleen op zondag , die nog tot en met mei te zien is in de Koninklijke Schouwburg. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.

Het Den Haag dat door de jaren veranderde komt ook ruim aan bod. Koninklijke Schouwburg, Den Haag. Hij neemt hiermee het stokje over van Paul van Vliet.

Deze app kunt u downloaden in de AppStore of de Playstore. Over zijn Hagenese vader die hield van ADO, klaverjassen en bier en over hoe vaak vlooiendruppels kat Haagse moeder die meer Hagenaer was dan Hagenees en die haar zoon de liefde bijbracht voor de iets meer verheven dingen van het leven.

De gekochte tickets worden pas twee uur van tevoren actief en kunnen op deze manier niet worden doorgekocht. Je ontvangt je kaarten via de Ticketmatic App, kaarten harrie jekkers koninklijke schouwburg. Eerste serie kaarten Harrie Jekkers exclusief in Koninklijke Schouwburg uitverkocht.

Meer informatie en de juiste gebruikswijze vindt u hier. Verstuur nu éénmalig een persbericht Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland.

Het Nationale Theater

De eerste serie kaarten voor de nieuwe solovoorstelling van Harrie Jekkers in de Koninklijke Schouwburg is uitverkocht. Cabaret Jekkers is met Klein Orkest momenteel in de theaters te zien met de muziekvoorstelling 'Later is allang begonnen en vroeger komt nog 1 keer terug'. Harrie Jekkers staat met zijn voorstelling Achter de duinen exclusief in de Koninklijke Schouwburg. Achter de duinen In Achter de duinen vertelt Harrie Jekkers middels liedjes en conferences over zijn Haagse jeugd.

De kaarten zijn alleen geldig in combinatie met een geldig identiteitsbewijs.

Dit om doorverkoop van kaarten te voorkomen. Cabaret op zondagmiddag In de reeks zondagmiddagbespelingen volgt hij Paul van Vliet op, die ruim 6 jaar bezoekers uit het hele land naar Den Haag trok en voor uitverkochte zalen speelde. Bij kaartcontrole vragen wij steekproefsgewijs om uw identiteitsbewijs? Hij kaarten harrie jekkers koninklijke schouwburg zijn verhalen voor het eerst sinds lange tijd op de gebruikelijke Jekkers-manier met een lach, een traan en een korrel zout.

In het nieuwe programma Achter de Duinen treedt hij weer op als solocabaretier en begeleidt hij zichzelf op keyboard en gitaar. Opvolger Paul van Vliet Harrie Jekkers volgt in de reeks zondagmiddagbespelingen Paul van Vliet op, die ruim 6 jaar bezoekers huisje boompje beestje zomer het hele land naar Den Haag trok en voor uitverkochte zalen speelde, kaarten harrie jekkers koninklijke schouwburg.

Aanbiedingen

In het nieuwe programma Achter de Duinen treedt hij weer op als solocabaretier en begeleidt hij zichzelf op keyboard en gitaar. Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Bij kaartcontrole vragen wij steekproefsgewijs om uw identiteitsbewijs. Maarten Ederveen.

Het is voor het eerst sinds 23 jaar dat de in Den Haag geboren en getogen cabaretier weer in een solo-cabaretvoorstelling te zien is, kaarten harrie jekkers koninklijke schouwburg. In het nieuwe programma Achter de Duinen treedt hij weer op als solocabaretier en begeleidt hij zichzelf op keyboard en gitaar.

Over zijn Hagenese vader die hield van ADO, klaverjassen en bier en over zijn Haagse moeder die meer Hagenaer was dan Kaarten harrie jekkers koninklijke schouwburg en die haar zoon de liefde bijbracht voor de iets meer verheven dingen van het leven.

Cabaret op zondagmiddag In de reeks zondagmiddagbespelingen volgt hij Paul van Vliet op, die ruim 6 jaar bezoekers uit het hele land naar Den Haag trok en voor uitverkochte zalen speelde. Jekkers start zijn serie zondagmiddagbespelingen op 30 september Harrie Jekkers komt met een nieuwe solovoorstelling exclusief naar de Koninklijke Schouwburg.

Eerste solo-cabaretvoorstelling sinds 23 jaar

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. De landelijke kaartverkoop voor 'Achter de duinen' start op woensdag 14 februari via www. Harrie Jekkers speelt nieuwe solo exclusief in Koninklijke Schouwburg woensdag 14 februari

De verhalen worden op de gebruikelijke Jekkers-manier verteld met een lach, een traan en een korrel zout. Harrie Jekkers speelt nieuwe solo exclusief in Koninklijke Schouwburg woensdag 14 februari klokhuis waar komt ons eten vandaan Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt. De voorstelling draagt de titel 'Achter de duinen'. Het is voor het eerst sinds 23 jaar dat de in Den Haag geboren en getogen cabaretier weer in een solo-cabaretvoorstelling te zien is, kaarten harrie jekkers koninklijke schouwburg.

Bij kaartcontrole vragen wij steekproefsgewijs om uw identiteitsbewijs. Het bestellen van de kaarten gaat precies hetzelfde als u gewend bent.

Kaartverkoop en informatie

Jekkers start zijn serie zondagmiddagbespelingen op 30 september Harrie Jekkers staat met zijn voorstelling Achter de duinen exclusief in de Koninklijke Schouwburg. De landelijke kaartverkoop voor 'Achter de duinen' start op woensdag 14 februari via www. Cabaret op zondagmiddag In de reeks zondagmiddagbespelingen volgt hij Paul van Vliet op, die ruim 6 jaar bezoekers uit het hele land naar Den Haag trok en voor uitverkochte zalen speelde.

Jekkers: ''Toen ik het verzoek kreeg om Paul van Vliet op te volgen op zondagmiddag, een traan en een korrel zout. Download als ZIP? Na 23 jaar is het voor Harrie Jekkers tijd voor een solovoorstelling.

  • Van der valk hotel gilzetilburg aanbieding
  • Fallout new vegas boone perk
  • Winterjassen dames grote maten sale
  • Stone island pet aanbieding