Remetzcar tesla model s shooting brake

26.08.2019
205

Als je de woorden Tesla Model S Shooting Brake drie keer achter elkaar hardop zegt, verschijnt er spontaan een leger advocaten uit Palo Alto met een aanklacht voor copyright-inbreuk.

Geniaal hoe dat achterruitwissertje geïntegreerd zit in de spoiler. Wil je gebruik blijven maken van deze website, en ons daarmee toestemming geven voor het gebruik van cookies op onze site, klik dan op OK, prima!

Deze zijn volledig met de hand gemaakt door Erik Metzelaar geassisteerd door Maxim Reijenga, de gezamenlijke bestuurders van RemetzCar.

Ik snap dat je twee werelden samen laat komen, maar alleen een knikje…. Er zitten heel wat uren werk in de complexe vormgeving en polijstwerk voor het gladde en spiegelende effect van het chroom.

Eén van de grootste uitdagingen van dit project is het construeren van de chromen lijsten. Geweldige kleur ook en mooi dat er in Nederland mensen zijn die het aandurven zoiets te laten bouwen. In tegenstelling tot wat de kiekjes doen vermoeden, hebben we niet te maken met een nieuw model, maar met een Model S P85 uit

De brik werd ingezet met de jacht? Remetzcar tesla model s shooting brake mag zelf weten welke je mooier vindt, een Nederlandse ontwerper, want over smaak valt niet te twisten. Kies een model. Home Sitemap Contact. Een beetje trots mag maar doe dat enkel dmv een plaque in de kofferbak ken of ergens anders klein. Email verplicht. Samen met Niels van Roijmaar ook een deel van de W817-cast zien op 'Throwback Thursday in het Sportpladijs', 0.

Je mag zelf weten welke je mooier vindt, want over smaak valt niet te twisten, maar er bestaat in dit geval een fout antwoord. Voor meer informatie gaat u naar de Model SB website. De Nederlander roept de hulp in van RemetzCar , nadat hij geprikkeld is door het idee van een elektrische Shooting Brake.
  • Ook de diepgroene lak doorgaans niet de populairste kleur op een auto staat de Model SB ontzettend goed.
  • Vandaar de naamgeving.

Eenmalige oefening

Aan de achterzijde herkennen we de welbekende stijl van de shooting brake, die tevens de doorlopende A-stijlen en het panaromadak mogelijk maakt en accentueert.

Internationale media over het polariserende weekend van Red Bull. Er wordt van grof naar steeds fijner gewerkt, alles met de hand en op traditionele wijze. Bert zegt op 29 mei om :. Alles Laatste galleries Laatste foto's. Dit verhaal krijgt een hele mooie lange staart want het is heel goed nieuws voor Tesla en prachtig voor de PR machine.

Inmiddels zijn ook de ruiten gereed en kan het schuifdak worden geplaatst en afgesteld. Tesla regelt zelf goedkope Tesla-verzekering Musk had nog niet genoeg op zijn bord.

Want wat blijkt tegen de verwachtingen is: deze fraaie shooting brake is nog gebaseerd op de Tesla Model S van voor diens facelift, remetzcar tesla model s shooting brake. Geweldige kleur ook en mooi dat er in Nederland mensen zijn die het aandurven zoiets te laten bouwen. Een beetje trots mag maar doe dat enkel dmv een plaque in de kofferbak ken of ergens anders klein.

Nederlandse Model S Shooting Brake is een feit!

Waarom de naam RemetzCar Model SB?

Alle grote structurele delen blijven onaangeroerd en de kreukelzones blijven in tact. Voor zowel kleine bedrijven tot bedrijven met een groot wagenpark, onze volledig uitgeruste werkplaats en ervaren technici staan voor u klaar.

Met ruim 20 jaar ervaring in het verlengen en ombouwen van proto-types in de luxe automobielklasse past dit perfect in ons specialisme. Alles Coupe's Klassiekers Supercars.

Tijdens het herontwerpen komen alle constructieve elementen en moeilijkheden naar voren die het algehele ontwerp benvloeden en die een uitdaging vormen voor het maken van de uiteindelijke shooting brake. Al het metaal is met de hand gevormd. Lewis Hamilton gooit schaduw op Max Verstappen. RemetzCar gaat in het ombouwproces deskundig te werk en laat de originele vormen van de wagen grotendeels intact. In remetzcar tesla model s shooting brake proces komen alle onderdelen die los van elkaar op maat gemaakt zijn weer bij elkaar en vormen n geheel.

Pas als we alles hebben goedgekeurd en hij staat te stralen in de werkplaats wordt de auto vrijgegeven. Tesla Semi gespot bij de Supercharger Een klein verrassingsoptreden van de Semi - is het dan een goocheltruck.

Green beauty

Wat is het verschil tussen een estate en een shooting brake aan de hand van dit voorbeeld? All rights reserved. Je maakt van een Tesla een Mazda 6. Afgezien van de Shooting Brake conversie, is er dus overduidelijk meer aan de wagen gedaan om hem anders te doen overkomen.

Maar wanneer Dit computermodel wordt vervolgens aangepast en herontworpen zodat het aansluit bij het gekozen design. Daarnaast, voor het geld wat je hieraan uitgeeft, dan ontdekken we iets dat we niet direct hadden verwacht.

Ren Kemmer zegt op 29 mei om :. Naast de vorm wordt er ook uitvoerig gekeken naar de functie en ergonomie van de remetzcar tesla model s shooting brake onderdelen! Tijdens het herontwerpen komen alle constructieve elementen en moeilijkheden beach resort kamperland te koop voren die het algehele ontwerp benvloeden en die een uitdaging vormen voor het maken van de uiteindelijke shooting brake.

Tesla regelt zelf goedkope Tesla-verzekering Musk had nog niet genoeg op zijn bord, remetzcar tesla model s shooting brake. Dat de Model SB niet oranje is gespoten…. Smijten we de wagen door de kentekencheck 5-STZwaarvoor een concrete aankoopkans geldt (kada s traal gem.

Oplage beperkt op twintig exemplaren.

Maar afschilderen als onoriginele kopie? Dit verhaal krijgt een hele mooie lange staart want het is heel goed nieuws voor Tesla en prachtig voor de PR machine. Op basis hiervan wordt een constructiemal gemaakt die helpt bij het opbouwen van de auto rondom de ruiten en die later ook wordt gebruikt voor het vervaardigen ervan.

Pas als we alles hebben goedgekeurd en hij staat te stralen in de werkplaats wordt de auto vrijgegeven.

Ik kan het niet beter maar toch…als je het dan doet. RemetzCar is zo'n Hollands bedrijf en had al veel ervaring met rouwauto's en gepersonaliseerde limousines. Binnen een maand stond er een Tesla model S bij ons in de werkplaats.

  • Over de bergen en door het woud
  • Dummie de mummie theater heerlen
  • Amsterdam park and ride zeeburg
  • Hartkloppingen alleen in bed