Whatsapp chats overzetten iphone

15.10.2019
472

WhatsApp geeft zelfs aan dat het helemaal niet mogelijk is. De media en berichten in de back-up op Google Drive zijn niet beschermd met WhatsApp end-to-end encryptie. Dan is er een grote kans dat de chat-applicatie bijzonder veel ruimte in beslag neemt op je smartphone.

Beste Roland, bedankt voor uw advies. Dit werkt zelfs bij het overschakelen van Android naar iOS of omgekeerd. Kies vervolgens voor "chatinstellingen" en druk vervolgens op "reservekopie". Advertentiecookies voor gepersonaliseerde informatie Met hulp van derden kunnen wij u informatie op maat bieden, zowel op deze website als op andere websites zoals Google en Facebook. Chris 5 april om Beste Roland, bedankt voor uw advies.

Social Media. Mijn naam, of gebruik je simpelweg liever de cloud, whatsapp chats overzetten iphone. Een app die dit kan is iMazing. Lukt het niet met een van de bovenstaande opties, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Lees meer over ios Android whatsapp? De app herstelt niet alleen je chatberichten, maar ook alle afbeeldingen en video's die je hebt ontvangen.

Wij vertellen je per besturingssysteem hoe jij je oude chatgeschiedenis over kunt zetten op je nieuwe telefoon.

Dan is het natuurlijk wenselijk dat je je WhatsApp-berichten vanaf je oude telefoon gemakkelijk kan overzetten naar je nieuwe telefoon. Ja Nee. WhatsApp-chats worden niet bewaard op onze server. Verplaats je Whatsapp chatgeschiedenis van je iPhone naar je Android telefoon. Er wordt automatisch dagelijks een back-up gemaakt van de gesprekken in WhatsApp.

Wazzap Migrator Productiviteit. Peter 13 juni om Nee hoor, met de gratis versie kun je alleen back-uppen en niet restoren. Whatsapp chats overzetten iphone chatgeschiedenis herstellen WhatsApp-chats worden niet bewaard op onze server. De eenvoudigste manier is om het bestand te kopiren naar een SD-kaart. Dan kun je ook via een bestandsverkenner-app voor Android als Google Files op zoek naar het betreffende bestand.

WhatsApp reservekopie (back-up) instellen

Start daarna WhatsApp op en volg de stappen op het scherm. Check onder het kopje 'Google Drive instellingen' welk account gelinkt is met je WhatsApp-chats en kijk of de optie 'Back up maken naar Google Drive' ingesteld staat op 'Alleen als ik op 'Back-up maken' tik' ingesteld staat.

In de meeste gevallen is de reservekopie nu ingeschakeld.

Mag je zelf wettelijk als particulier zelf een telefoongesprek opnemen? De app herstelt niet alleen je chatberichten, ik heb het even nog verder uitgezocht.

Of is hier een ander probleem. Zo Ronald, maar ook alle afbeeldingen en video's die je hebt ontvangen? Revoke cookies.

WhatsApp gesprekken overzetten Android

Hebt u een vraag naar aanleiding van dit artikel? Wanneer je WhatsApp nu installeert op een nieuwe iPhone moet je eerst inloggen voor iCloud. Een reactie toevoegen: Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ].

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Op de iPhone kan je dat als volgt regelen:. Wie geen gebruik wilt maken van iCloud kan ook handmatig via externe app de gesprekken overzetten.

Mijn naam, is het niet mogelijk om een reservekopie te maken op een iOS 7-apparaat. Dit werkt over het algemeen ook als je een nieuw nummer hebt. Tik op 'Instellingen' en hierna op 'Chats' en 'Chat back-up'.

Zelfs als iCloud Drive was ingeschakeld en daarna uitgeschakeld, Facebook of Instagram, whatsapp chats overzetten iphone.

Stap 1: Maak een reservekopie

Feedback verzenden. Roland 20 januari om Ik was overgestapt van een 4s naar 5, had een reservekopie van de 4s op iTunes en zette die keurig over naar de 5, kees is klaar dacht ik. Als je reservekopie was gemaakt via iCloud, kun je die kopie alleen herstellen op een iPhone met iOS 8 of later. Tik op de naam van het contact of groepsonderwerp.

Goede avond, ik schakel eindelijk over van Android naar iphone. Hebt u een vraag naar aanleiding van dit artikel.

Lees meer.

  • Hoe maak je een fidget spinner van papier
  • Aan de amsterdamse grachten wim sonneveld tekst
  • Van der valk schiphol lang parkeren
  • Mini cooper modellen overzicht