Dikke zoen voor je verjaardag

14.10.2019
182

Hieperdepiep Hoera!! Iemand nog een handje geven om te bedanken? Ikzelf kies er meestal voor om gewoon de kamer binnen te wandelen en iedereen in één keer te feliciteren.

Je hebt geen idee wie dat is. Heeft iemand daar een goede tip voor? En omdat wij onze eigen verjaardagen niet vieren gaan wij ook niet op die van anderen. Anouk 16 september at Beantwoorden. Ik vind het wel stom als ik naar verjaardagen ga met mijn vader, maar dat hoeft de laatste tijd niet meer. Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag!! Voor je zie je echter ook een grote tafel waarop taart staat en allerlei uitgepakte cadeautjes liggen.

Hieperdepiep hoera. Vooral omdat ik mijn familie niet heel vaak zie aangezien we gewoon niet heel hecht zijn. Tiekie 9 yrs ago. En is iedereen heel blij vandaag, omdat jij je verjaardag viert. Mirjam 17 september at Beantwoorden.

Pebby72 9 yrs ago.

Want er is er één jarig en dat ben jij! Dus die krijgen dan een zuinige hand van mij. Eilish 16 september at Beantwoorden. Vaak is een verjaardag gewoon met een van mijn vriendengroepen, dus dat is ook gezellig. Waar moet je nou gaan zitten? Alles is herkenbaar…daarom zweren wij verjaardagen af. Of je gaat in een doos zitten ik vind het altijd zo awkward als mensen je gaan zoenen… Maar bij jullie niet haha.

  • Misschien heb ik gewoon geluk met verjaardagen. Soort kaart.
  • En wat doe je met die man met die dikke baard, moet je die ook zoenen?

Nieuwe vrienden van vrienden ontmoeten. Hoop dat je een fijne dag zult hebben! Wij zijn natuurlijk benieuwd in hoeverre dikke zoen voor je verjaardag onderstaande situaties herkent en hoe jij ze oplost. Je kunt dan gewoonweg niet weigeren op een verjaardag en zit vervolgens opgescheept met een mega stuk half bevroren slagroom kleffe cake taart. Wat betreft het laatste nieuws beernem eten is heeeeel herkenbaar.

Deze kaarten vind je misschien ook leuk

Alvast gefeliciteerd Janna! Esther 16 september at Beantwoorden. Het klikt vaak wel, omdat je beiden vrienden bent van die persoon dus meestal al een beetje hetzelfde karakter hebt.

Zou er een moment smartphone test aankoop handleiding waarop iedereen de cadeautjes tegelijk geeft.

Hoe voel je je nu Janna. Weggaan vind ik idd ook een lastig puntje. Plinius 9 yrs ago. Doordat mijn ouders een eigen banketbakkerij hebben gehad, ben ik ook verwend als het om gebak gaat.

Toegevoegd aan je collectie

Daar heb je flink trek in. Na een paar uur bij het verjaardagsfeestje aanwezig te zijn geweest houd je het wel voor gezien. Hahaha dit is zo herkenbaar!

Hoe voel je je nu Janna. Dank jullie wel. Merel 19 september at Beantwoorden. En een dikke verjaarskus. Suzy26 9 yrs ago. Leave a Comment Cancel Comment Comment. Alvast gefeliciteerd Janna.

Naam kaart

Hier zal ik lekker op slapen straks Probleem is dan nog wel: Ben je je plekje niet kwijt als je naar het toilet gaat. Ik herken sommige punten, ik mis nog het kussen.

Van harte, een fijne dag en een mooi jaar gewenst, Daddys working with him? Ikkes 9 yrs ago. Nog 3 minuten Anouk 16 september at Beantwoorden.

  • Muurschildering maken welke verf
  • Heer wijs mij uw weg orgel
  • Huizen te koop in middelharnis en sommelsdijk
  • Vragen tijdens sollicitatiegesprek werknemer