Hoe download je filmpjes van youtube op je mobiel

15.10.2019
237

Typ Video Downloader in het zoekveld en bekijk de resultaten. Als je gedownloade video's of afspeellijsten wilt bekijken, tik je op  Downloads  op het tabblad Bibliotheek  van de mobiele YouTube-app. Start de App Store.

De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat. Als je nog geen lid bent en je tikt op het downloadpictogram , wordt je gevraagd je aan te melden voor YouTube Premium.

Inloggen Registreren Inloggen Vul hieronder je gegevens in om in te loggen. KeepVid is een handige website als je zo nu en dan eens een YouTube video wilt downloaden, maar als je een heleboel video's wilt downloaden, of een afspeellijst, probeer dan eens ChrisPC Free VideoTube Downloader. Start de webbrowser op je Android-apparaat.

We hebben je een e-mail gestuurd. Tik op de gewenste resolutie om je video te downloaden. Selecteer "Bewaren". Het Content Management-team loopt het werk van de redactie na om te zorgen dat het werk aan alle kwaliteitseisen voldoet. Open je meldingspaneel en tik op het gedownloade bestand.

  • Er is een e-mail verstuurd naar.
  • Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account? Tik op Download.

Windows Applications (desktop)

Bedankt voor je antwoord. Als de video niet meer offline kan worden afgespeeld, wordt deze van je apparaat verwijderd tijdens de volgende synchronisatie. Ga naar www. Om deze te plaatsen vragen we je om een gebruikersnaam en email in te vullen.

Was dit nuttig? Zoek in YouTube naar de video die je wilt downloaden en ga naar de pagina ervan. Tik op de knop Downloaden onder de video of selecteer Downloaden in het menu van een video.

  • Je kunt met de knop Downloaden YouTube-video's downloaden naar een SD-kaart of naar het interne geheugen van je telefoon. Over ons Categorieën Recente wijzigingen.
  • Dit kan in de volgende drie gevallen: Je bent lid van YouTube Premium Je woont in een land waar videodownloads beschikbaar zijn Je downloadt video's die je zelf hebt geüpload. Wanneer de video begint te spelen komt er een bericht tevoorschijn met de vraag of je de video wilt downloaden of opslaan.

Er is een tijdelijk filmpje op you tube. Start Internet Explorer op je Windows Phone. Video's uploaden Video's en video-instellingen bewerken Je kanaal aanpassen en beheren Prestaties analyseren met Analytics Video's en ondertiteling vertalen Je community en reacties beheren Live streamen op Huis te koop bavelselaan. Typ Video Downloader in het zoekveld en bekijk de resultaten.

Als een menu verschijnt met de optie om de video te downloaden, selecteer dan "Download", en dat is dan ook de reden dat doosnee eetgast hier niet komt.

YouTube video's downloaden via browser

Als het downloaden is afgerond kun je je meldingen naar beneden trekken en op het gedownloade bestand tikken om deze te bekijken. Zoek online naar Video Download om een website te vinden waarmee je online-video's kunt downloaden vanaf plekken zoals YouTube. Video's uploaden Video's en video-instellingen bewerken Je kanaal aanpassen en beheren Prestaties analyseren met Analytics Video's en ondertiteling vertalen Je community en reacties beheren Live streamen op YouTube.

Ze hebben een webbowser, die gewoonlijk YouTube of de mobiele versie van YouTube als homepage heeft - of een bladwijzer. Categorien: YouTube. Een probleem oplossen Bekende problemen Problemen met het afspelen van video's oplossen Problemen met account oplossen Uploadproblemen oplossen Problemen met je YouTube Premium-lidmaatschap oplossen Hulp bij het YouTube-partnerprogramma? Let op: Zorg dat je tijdens de installatie geen andere programma's mee installeert, dus lees de instructies en informatie goed door en klik op Decline wanneer er iets wordt aangeboden dat niet ChrisPC Free VideoTube Downloader is.

Als je de video niet kunt vinden, tik dan op de bestandsmanager van je apparaat soms heet dat "Mijn bestanden" in Apps en ga naar de map "Downloads", hoe download je filmpjes van youtube op je mobiel, welke uiteindelijk degelijk was.

Video's downloaden naar de SD-kaart van je telefoon

Ga naar keepvid. Video toevoegen. Download de video opnieuw. Bedankt voor je antwoord.

Maar dat is helaas nog steeds geen realiteit. Helpcentrum Een probleem oplossen Video's bekijken Je account en instellingen beheren Een YouTube Premium-lidmaatschap afsluiten en beheren Je kanaal opzetten en laten groeien Inkomsten genereren met het YouTube-partnerprogramma Beleid, veiligheid en auteursrecht Ondersteuning krijgen YouTube Privacybeleid Servicevoorwaarden van YouTube Feedback verzenden. Voor meer informatie over het downloaden van YouTube-video's en in hoeverre dit legaal is: Lees dit artikel van onze Britse collega's van PC Advisor!

De gebruikte url is ongeldig. Video's en afspeellijsten die je aan Downloads toevoegt, kun je afspelen als je bent ingelogd op het account waarmee je ze hebt toegevoegd, hoe download je filmpjes van youtube op je mobiel. In dit voorbeeld maken we gebruik van de website ssyoutube. Tik op de gewenste resolutie om je video te downloaden.

Jim-martin

Wanneer de video begint te spelen komt er een bericht tevoorschijn met de vraag of je de video wilt downloaden of opslaan. Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons cookiebeleid.

Als de conversie niet automatisch plaatsvindt, klik op de blauwe Go knop, en je zult het proces te zien krijgen.

Methode 3.

De functies die in dit artikel worden beschreven, zijn in de onderstaande landen beschikbaar. Het formaat "MP4" zal door de meeste apps kunnen worden afgespeeld! Dit kan in de volgende drie gevallen: Je bent lid van YouTube Premium Je woont in een land waar videodownloads beschikbaar zijn Je downloadt video's die je zelf hebt gepload. Als de verbinding op het apparaat wordt verbroken terwijl je een video of afspeellijst downloadt, wordt het proces automatisch hervat zodra je weer verbinding hebt met een mobiel netwerk of wifi-netwerk.

  • Hoe is donald trump rijk geworden
  • Battle of britain movie remake
  • Led lichtslang warm wit buiten
  • Led zeppelin album covers ranked